hur du ändrar bilens blinkers vätska

hur du ändrar bilens blinkers vätska

Du har en underbar bil. Det är din stolthet och glädje. Du underhålla minutiöst din bil i utmärkt skick. Så en dag din vän stannar av, när du byter oljan, och frågar om du har ändrat din blinkers vätska. Som panik rusar genom er minns dessa enkla steg

Du behöver:. .
Blinkers Fluid
En vän.


1.
Inte panik! Placera huvudet mellan knäna och ta djupa andetag. Som inte har ändrat dina blinker vätska i flera år kommer inte skada din skygglappar. Om panikattack fortsätter göra lite självrannsakan meditation hitta kärnan i din inre styrka.
2.
Efter att ha kommit till din känsla från din inducerad panikattack, gå till garaget. Öppen dörr till garaget. Gå till bilen leverera hyllan. Plocka upp blinker vätska och återvända till bilen.
3.
Informera vän som du tänkt på att lägga blinker vätska och du inte behöver honom påminner dig att byta blinkers vätska.

4.
Öppna bildörren och leta huva spärren. Vänster huva av bil. Leta blinker vätskeintag och häll blinker vätska i. Obs, det kan finnas två olika platser där du måste fylla dina blinker vätskebehållare på, allt beror på din typ av bil. Kontrollera bruksanvisning för hjälp (kanske inte visas). Stäng huven på bilen.
5.
Testa din skygglappar för att se till att de är i skick. Har vän står framför bilen informera dig när dina skygglappar blixt på. Upprepa för blinkerslampa i bakre delen av bilen. Tid intervallet mellan blinkar. Se till att alla intervall är samtidigt för bakre och främre blinkers.
6.
Nu när du har nya blinker vätska i bilen, bjuda in en vän att gå cruising i din pimped ut rida. Visa honom att blinkers är i skick och bevisa för dig själv att du inte behöver få panik.

tips och varningar


 • din bil inte kan ta blinkers vätska.


 • Relaterade artiklar


  hur mycket kostar det att måla en bil?
  hur man byter fläkt i en Chevy Camaro
  om gnugga förening
  hur man får 250.000 miles från Dodge Caravan, Plymouth Voyager eller Chrysler Town & Country utan att gå sönder
  hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en ford explorer
  om vindrutetorkare vätska
  hur man byter fjädring bak bussningar i en Dodge Durango
  hur du håller din bil ren
  hur du håller din nya bil repfri
  hur man byter olja på en klubb bil golfbil