om aluminium polish

om aluminium polish

Aluminium är en legering. Oxidation uppstår på det yttre lagret som ett sätt att förhindra ytterligare korrosion. Genom att polera aluminium med en kvalitet polish, kommer du att uppnå en maximal glans och förlänga livslängden på din aluminium tillbehör

Betydelse

Oskyddat aluminium kommer snabbt att förlora sin finish och bli matt och oattraktiv. Det primära syftet med aluminium lack är att etch bort oxidation som orsakas av trafikolyckor film, vatten, salt och fordonsavgaser.

Funktion

Aluminium lack används när man vill uppnå att fabriken finshed glans, ett utseende som bara syns i helt ny aluminium bitar. Oavsett om du är polering aluminium hjul på en bil eller en aluminium kastrull, polerar aluminium radera missfärgning och vatten fläckar.

Typer

Aluminum polera har samma konsistens som handkräm. Polering produkter såsom Hot Rims Mag och Alluminum polska är billiga men tidskrävande. Du måste använda antingen en polerverktyg eller mycket armbåge fett. Polska måste tillämpas då bort. Föreningar är vax vanligen baserade. Använda en förening att polera aluminium är den svåraste metoden, men det är det mest grundliga i att få jobbet gjort. Eftersom föreningar agera som en djupt rengöring scrub, ska du tvätta aluminium noggrant för att avlägsna smutspartiklar. Med hjälp av en förening i allmänhet kräver ett polerverktyg eller buffert. Aggressiv polering behövs om du vill uppnå en spegel glans. Föreningar såsom de som erbjuds av Eastwood produkter varierar i priserna. Spray rengöringsmedel som Sheen Geenie tillhandahålla ett effektivt men enkelt sätt att polera aluminium. Spraya på och torka av. Sprayer är icke-slipande och inte kräver användning av ett polerverktyg eller buffert.

Överväganden

innan spendera pengar på att få din bil professionellt detaljerad, anser rengöring aluminiumdetaljer med kvalitet polish.
Fordon Det är inte bara objekt med aluminium. Vissa kastruller och stekpannor bli skamfilat med användningen. Polska deras yttre med hjälp av en aluminium polska.

Fördelar

polera aluminiumdetaljer på din bil är bra för andrahandsvärdet på bilen.


Relaterade artiklar


Felsökning tändsystemet i en Hyundai Santa Fe
hur man tvättar bilen olja från en bil
Hur fungerar en bil radiator?
hur undersöka drivlina och CV stövlar i en Cheva lavin
om däcktryck
hur nyans auto glas
om skärvätskekoncentrat kontroll
hur man byter en glödlampan i en Toyota Highlander
Felsökning tändsystemet i en Jeep Grand Cherokee
hur du tar bort stötfångaren klistermärken renlig