Inaktivera spaken bilens bagageutrymme

Inaktivera spaken bilens bagageutrymme

Du bilens baklucka används ofta för att stash värdefulla saker. Det är där du håller din handväska när du inte vill bära den. Var du placerar din nyinköpta bra där mellan butikerna medan du handlar. Ibland till och med din bärbara dator går i bagageluckan när du är ute på språng. Vi agerar som om våra värdefulla är säkrare i bakluckan än i baksätet eftersom det inte finns några fönster i bagageluckan som kan brytas. Men allt en skurk behöver göra är att bryta din bil fönstret och dra i spaken bredvid förarsätet och öppna bagageluckan att stjäla alla dina varor. Här är några tips till Keek dina värdesaker säkra
1.
Inte parkera bilen och sedan lägga dina värdesaker i bagageluckan. Crooks kan se dig göra detta och vet att rikta din bil. Planera i förväg istället. Om du vet att du måste ha din väska eller bärbara dator, men kan inte ta det med dig på din nästa stopp, lägga den i bagageluckan innan du kör bil till den destinationen. Om du är shopping, sätta dina väskor i bagageluckan där du köpte dem och sedan köra till nästa butik.
2.
Förhoppningsvis följande steg ett kommer att avskräcka en blivande skurk från att bryta in i ditt fordon. Men ifall han gör ändå, inaktivera lätt öppna spaken. För att göra detta, lägg din nyckel mästare bil i bagageutrymmet låset och vrid moturs. Nu kan bara huvudnyckeln öppna bagageluckan genom att vrida nyckeln medurs.
3.
Om du lämnar din bil med en betjänt eller mekaniker, se till att du har stängt av spaken som beskrivs i steg 2. Sedan se till att lämna över kammartjenaren viktiga, inte huvudnyckeln. Kammartjenaren nyckeln kan inte öppna bagageluckan.


Relaterade artiklar


hur man gör en begagnad bil ser helt ny
om vinyl fordonsinteriörer
hur man byter en dragstång slutar chevy corvette
hur man rengör din bil
hur man byter en glödlampan i en Toyota Highlander
hur man byter tändstift
hur du justerar timing i en Chevy Cobalt
Hur fungerar en differentierad växel?
om läderklädsel
hur du tar bort rost från bensintankar