vad är en kamaxel synchronizer?

vad är en kamaxel synchronizer?

Kamaxel synchronizers är enheter som drivs av kamaxlar och par med sensorer för att berätta drivlinan datorer av bilar exakt vad punkt rotation kamaxeln är närvarande befinner sig. Sedan är den information som utvinns från sensorn utnyttjas av drivlinan datorn då den gnista som sedan kommer att antända blandningen av bränsle och luft (insidan av cylindrarna)

Du behöver:.
Rätt oljekvalitet.
vinter vindrutetorkare vätska.
dubbdäck eller kedjor.
förbandslåda.
mat.
filtar.
stövlar.
handskar.

Identification

Alla bilar har inte kamaxel synchronizers. De fordon som inte har motorer som har äldre mönster som ursprungligen byggdes för att ha konventionella distributörer, som kamaxeln synchronizers montera på exakt samma ställen som den konventionella distributörer brukade.

Varning

En sak du bör vara medveten av med kamaxel synchronizers är att de har en tendens att skrika när deras lagerytor är på väg mot misslyckande. Detta ibland resulterar i några allvarliga viktigaste frågorna. Att se upp för dessa ljud, lyssna på Synchronizer's basen med en mekaniker stetoskop. Dra kamaxeln lägesgivare av och se om den roterande delen har varit att ta kontakt med sensorn.

Funktion

Kamaxel synchronizers huvudsak är objekt som ersätter äldre distributörer design antändning. Dessa distributörer har använts som mekaniska delar som kan distribuera gnistor på alla cylindrar på rimliga tidsramar. Dessa synchronizers används i huvudsak med tändsystem som inte har återförsäljare att erbjuda elektroniska ersättningar för mekanisk distributörer. Detta leder till effektivare motorer och högre prestanda kvalitet.

Teorier /Spekulationer

Kamaxel synchronizers är mest speciellt nödvändiga för sekventiell bränsleinsprutning (även känd som SFI), att fungera effektivt och korrekt. Den Synchronizer församling har sensorer fäst till toppen av dem, och sensorerna måste tas bort för att möjliggöra val av tidpunkt för montering samt installation av Synchronizer.

Geografi

Det finns online försäljare som har olika och stora urval av kamaxel synchronizers till salu. Några av dessa webbplatser innehåller Amazon, Rock Auto, Parts motorväg, Mekanik Tool Supply, Bildelar Warehouse, Bildelar Corp, och många andra. Online auktionssajten eBay Motors är också en bra plats att kolla. För särskilt stort och varierat val i kamaxel synchronizers, besök webbplatsen toppmötet Racing. Denna webbplats lagren är särskilt billig synchronizers och sjöfarten sker mycket snabbt och tillförlitligt. För mer distinkta varianter av kamaxel synchronizers är Rock Auto förmodligen ditt bästa val.


Relaterade artiklar


hur man stämmer upp en Mazda
hur man byter en dragstång slutar VW Jetta
Felsökning kylsystemet i en Ford Mustang
hur man byter bakre signalljus i en Chrysler Town & Country
hur man eliminerar funky lukt och dofter i en bil utan kemikalier
hur man byter fronten signalljus i en Honda Accord
hur man kan bli av vatten fläckar på bilklädslar
hur du justerar timingen i en Chevy Camaro
hur man inspektera drivlinan i en ford explorer
om touch-up billack