om elektriska bromsreglage

om elektriska bromsreglage

Elektrisk broms kontroller installeras i fordon som kommer att bogseras bort, oavsett orsak. Inte bara kan de arbeta med bilar och släp, men båtar, husvagnar, husbilar och cyklar också. Elektrisk broms kontroller kan bidra till att göra bogsering av ett fordon en mycket enklare och säkrare

Typer

Det finns tre olika typer av elektriska bromsstyrning på marknaden. Tröghet, timing och proportionella. Begränsad styr skapa utsignaler som gradvis ökar med tiden. Bromskraften används till en fast ränta som inte är direkt proportionell mot trycket på bromspedalen. Proportionell kontroll ger en mjuk inbromsning resultat för de flesta stannar. Proportionell kontroll kan matcha retardation andelen bogsera fordon. Tröghet kontroller liknar tidsinställda kontroller, men har en "automatisk Override" enhet som har en extra strömkälla för överraskning höghastighetståg stannar.

Funktion

Elektrisk broms kontrollerna är enkla att använda. När du trycker på bromsarna på bilen som drar det dragna fordonet, bromsarna på att draget fordon engagerar omedelbart. Elektrisk broms kontroller är en bekväm metod för att ge synkroniserad, samtidig bromsning av fordonet och dess släpfordon.

Fördelar

Många elektriska bromsreglage också komma med manuell pekplattor som hindrar jackknifing och vajande av bil släpvagnar. Det finns kontroller som gör att du kan bromsa över både lätta och tunga laster, så att du kan dra fordon och släpvagnar i alla storlekar.

Överväganden

Dessa broms styrenheter finns i en mängd olika priser. Om du letar efter en på det lägre prissegmentet, kan du räkna med att betala ca $ 40. För ett dyrare alternativ-kanske en mer detaljerad och högre fungerande broms-styrenhet-du kan räkna med att betala runt 120 $

var man hittar dem

Många online försäljare säljer stora sorter av tillförlitlig elektrisk broms kontroller. . Vissa webbplatser för att kolla omfatta ETrailer. com, PPL Husbilar, Östra Marine, Tekonsha, Drill Spot, Tweetys, Champion Trailers, Auto Anything, Brake Kontrollerkort USA och Garick Delar RV.


Relaterade artiklar


Felsökning tändsystemet i en Pontiac Grand Prix
om däckslitage
hur man byter en dragstång slutar Plymouth neon
om bilen luktar
hur man byter en styrstag i en Plymouth neon
hur du ska justera bromspedalen höjd i en Saturn Vue
hur man byter vindrutetorkare på en Dodge Caravan
Hur fastställande bucklor värdeökningen bil?
hur man byter ett punkterat däck
hur man installerar en stuga luftfilter