hur man rengör lukt i bilen

hur man rengör lukt i bilen

Rengöring din bil är bara ännu en knepig i livet. Att hålla lukten av bilen ren kan lite svårare del för att få bilen ren. Lukten inte bara kommer från passagerarutrymmet i din bil, kommer det från ventilerna till. Dessa är svårare att rengöra

Du behöver:.
En bil
Febreze.


1.
Din bil måste vara igång för att rena lukten. Med din bil kör tur luften eller värmaren hela vägen på full blast. Närbild dörrar och fönster på din bil. Nu tar burken med Febreze och stå bredvid din bil där huven och fönstret möts. Titta över hela baksidan av huven. Du kommer att se några öppningar eller galler precis under vindrutetorkare på bilen. Du kan behöva höja huven för vissa bilmodeller.
2.
Vad du funderar på att spraya Febreze in är luftintaget för värme och luft system på bilen för att få luktar rent. Var uppmärksam på var rören går om du hittar ett luftintag under huven på din bil. Spraya inte Febreze i luftintaget för motorn i din bil. Besprutning Febreze hjälper inte lukten om du gör det.
3.
När du har hittat luftintaget för värme och luft på bilen, Spray en stor rejäl dos Febreze in till intaget. Detta kommer att cirkulera den i bilen. Jag gör detta några gånger för att få den i luftintaget på bilen. Febreze är vad jag använder för att rengöra lukten av min bil.

Tips och varningar


 • Spray Febreze i bilen
 • Var försiktig med färgen på din bil med Febreze, jag tror inte det kommer att skadas, men man vet aldrig.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort en envis lugnut
  om tvättar bilen
  Hur fungerar en motorcykel fungerar oljekylare?
  hur man byter fronten signalljus i en Honda CR-V
  hur du justerar timing i en Dodge Caravan
  om fördelarna med-bil tune ups
  om bilen läckor
  hur man byter vindrutetorkare i en Ford Mustang
  kan återställa bilstrålkastare
  hur man byter värmaren kärnan i en Toyota Corolla