hur man köper de bästa däcken billiga

hur man köper de bästa däcken billiga

Så småningom varje förare behöver för att köpa nya däck. Antingen på grund av onödigt slitage eller ett däck olycka helt enkelt inte för evigt. För en ny drivrutin att välja rätt däck kan vara en utmaning. Priserna varierar från löjligt billigt till himla dyrt. Här är några saker att titta efter när du behöver köpa nya däck till en rabatt

Du behöver:.
Aktuellt däckdimension


1
. . Först måste du bestämma om du kommer att få 1, 2 eller 4 däck. Om endast en eller två däck behöver bytas och de andra fortfarande har bra mönsterdjup kvar sedan gå vidare och få en eller två däck. Två saker ändå, se till att ersätta däcken är i samma klass som de andra däck, och nya däck ska alltid gå på baksidan. Se till att du köper nog rabatt däck.
2.
Efter antal däck är beslutat att du behöver att bestämma storleken att få. Uppenbarligen välja samma storlek som den ursprungliga däcken är ett bra drag. Nu är det populärt idag för att få "låg profil" däck eftersom de bara ser bra ut. Kontrollera dock att de nya däcken är utformade för att hantera vikten på din bil. Dessutom nästan alla fordon i dag förlitar sig på det inbyggda dator för att kontrollera dragkraft. Inte avvika med mer än 5% när det gäller däckdimension. SUV: ar å andra sidan är i allmänhet utformade för att tillåta upp till 15% överdimensionerade däck
3
Efter antal och storlek av däck är fastställt att du ska sedan besluta om vilken typ. . All- säsong, hög prestanda eller vinterdäck. Generellt väljer däcket baserad på de hårdaste vädret du möter. Det är också vanligt att äga två uppsättningar, vinterdäck och hela säsongen. När du får däcken på en rabatt, köp två uppsättningar ett för sommaren, en för vinter.
4.
Nu när du vet numret, storlek och typ av däck du behöver den senaste steg är att besluta om hastigheter. Betyg är S, T, U-och H, V, W, Y och Z som representerar den högsta hastigheten du kan gå och fortfarande ha en bekväm, smidig och säker resa. Billiga däck behöver inte vara skräp, åka runt och kontrollera betyg.
5.
För att få din "perfekta" däck till bästa pris du behöver för att dela sina kostnader genom sina förväntad körsträcka. Du bör sluta med en rad runt 0,02 cent per kilometer i genomsnitt. En $ 90 däck som kommer att pågå 35k miles är ett bättre värde än en $ 50 däck som kommer bara att hålla 20k miles. Ibland kan en rabatt däck egentligen inte är en bra affär, gör matten.

Tips och varningar


 • Se till att däcken kan ta emot ditt fordon vikt


 • Relaterade artiklar


  hur man byter en oljetätning på en bil
  hur du underhåller dina däck
  hur man byter fronten signalljus i en Honda CR-V
  hur man byter bakre signalljus i en Pontiac Grand am
  hur man gör fettet från återvunna motorolja
  hur man installerar en bakre bilrutan
  hur man rengör en frisk luft ventil i en Cheva corvette
  hur man söker slitage eller sprickor på bälten i en Dodge Caravan
  hur man rengör en frisk luft ventileras på en Pontiac Grand Prix
  Felsökning tändsystemet i en toyota tundra