hur man kan förhindra framrutan från imma upp

hur man kan förhindra framrutan från imma upp

Håller du inte hatar när du försöker se ut framrutan och du kan inte eftersom det är helt fogged upp? Det är irriterande och farligt att inte kunna se igenom glaset. Eftersom detta är ett så stort problem, har många företag kommit ut anti-fog krämer och geler för att förhindra kondens från att bygga upp. Några av dessa produkter fungerar även, men de är alla dyra och oftast torkar ut och förstörs innan du ens får använda hälften av flaskan. Det finns ett annat alternativ dock, och i den här artikeln ska jag berätta för dig hur du kan ersätta de dyra krämer och hålla vindrutan bra och tydlig.

Du behöver:
Glycerin
. Mjuk trasa.
Pappershanddukar.
Windex eller vinäger i en sprayflaska.


1.
Först av allt, köpa en liten sak av glycerin från apoteket eller på nätet. Glycerin är ett mycket användbart vätska, så du kanske vill få en större flaska, men du behöver lite för den här artikeln. Den extra glycerin kan användas på dig glasögonen, speglar, eller i många hantverk som kräver det, och i tvål beslutsfattande. Glycerin är den viktigaste ingrediensen i många av de anti-fog krämer och geler, liksom den aktiva ingrediensen i rakkräm trick för att hålla dina fönster klara. Regelbundna glycerin fungerar bäst ändå.
2.
Använda hushållspapper och antingen Windex eller vinäger vatten i en sprayflaska, rengör vindrutan till ditt fordon grundligt inifrån och ut. Låt det torka helt, kan detta ske snabbare längs med hjälp av en fön på vindrutan.
3.
När vindrutan är helt torr, applicera lite av vätskan glycerin till den mjuka trasa och gnuggar den på vindrutan. Försöka få ett tunt skikt som täcker hela insidan av vindrutan. Sedan försiktigt polera den så att den inte är randig.
4.
Applicera därefter glycerin med trasan på utsidan av vindrutan kommer detta bidra till att förhindra insidan från imma upp och göra det lättare att ta bort is byggs upp från din vindruta i framtiden.
5.
Om vindrutan börjar imma igen, upprepa denna procedur. Glycerin så småningom av, speciellt på utsidan av fönstret, och kommer att behöva läggas på igen. Beroende på hur mycket vattenånga i luften inne i bilen och temperaturen utanför, kan du fortfarande få en dimmig uppbyggd under extrema förhållanden. Använd din defroster och slå på din luftkonditionering, kommer den här coola fönstret, så vattenånga är inte uppbyggd och luftkonditioneringen kommer att ta lite av den vattenånga ur luften.

Tips och Varningar


 • Dessutom, följ dessa anvisningar för att förhindra imma på glasögon, speglar och andra blanka ytor.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter en bromsskiva
  hur man söker slitage eller sprickor på bälten i en Dodge intrepid
  hur du justerar timing i en Subaru Outback
  fastställande bil bucklor
  hur man inspektera drivlinan i en Cheva Silverado
  hur man inspektera drivlinan i en Plymouth Voyager
  hur man inspektera drivlinan i en Dodge Durango
  hur man installerar en bränsletank på en toyota tundra
  hur man söker slitage eller sprickor på bälten i en GMC Sierra
  hur du fyller i vätskan Vindrutespolare i en mazda 6