hur du köper en programmerbar digital lufttrycksmätare

hur du köper en programmerbar digital lufttrycksmätare

En programmerbar digital lufttrycksmätare kan hjälpa förarna att optimera sin bränsleeffektivitet genom att främja rätt däcktryck. Förutom vanlig bil underhåll som tune ups, oljebyten och däck roterande, hjälper korrekt lufttryck i däcken för att förbättra gas körsträcka. Med en programmerbar digital lufttrycksmätare kan du se dina däck är pumpade till tillverkarens specifikationer
1.
Se till att det har en bakgrundsbelyst LCD-skärm. Eftersom digital lufttrycksmätare kommer att användas i alla typer av förhållanden (ibland på natten), testa på LCD-skärmen för att kontrollera att lättläst både i dag och natt. Medan du kontrollera LCD belysning, se till att siffrorna är tillräckligt stora för att läsa också.
2.
Leka med programplaneringen förmåga. Se till att du kan programmera din digitala lufttrycksmätare enligt dina däcktillverkarna inställningar. Syftet med att ha ett programmerbara mätare är så att du inte behöver gissa, om däcket är ordentligt uppblåsta.
3.
Reda på om det är en lätt plats i din hand. Till skillnad från de traditionella icke-digital lufttrycksmätare, den digitala programmerbara däcket mätare i olika stilar och former. Se den form du väljer ergonomiskt passar din hand. Det kan vara ett tillfälle när man har att läsa dina däckets tryck i iskallt väder. Ett däck mätare som är besvärlig och svår att manövrera kan bli mer av ett irritationsmoment än hjälp under sådana förhållanden.
4.
Titta på mätaren: s uppräkning. Om din bil däcken fungerar perfekt på däcken som inte är ett heltal, t. ex. 17,5, se till att din programmerbara digitala lufttrycksmätare använder steg tillräckligt liten för att korrekt identifiera din däckets optimalt tryck.
5.
igenom tillverkarens garanti. Detta är särskilt viktigt för de dyrare modellerna. I dagens snäva ekonomi, dess bättre att ha en motiverad produkt som kan repareras eller ersättas i stället kastas bort som en dålig investering.

Tips och varningar


 • När programmering din digitala lufttrycksmätare, se till att det tillåter dig att ställa in den optimala däcktrycket för både fram-och bakhjulen.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter bakre signalljus i en toyota tundra
  hur man förbereder en bil för att spara bränsle
  hur man byter en dragstång slutar geo tracker
  om bilklädslar
  Felsökning styrsystemet i en Ford Mustang
  motorcykel ram polering
  timing ett kvicksilver 90 hk utombordare
  hur man rengör en frisk luft ventil i en Chevy Impala
  hur man stämma upp en 1999 ford kontur
  Felsökning avgassystemet i en Subaru Outback