hur du håller din nya bil repfri

hur du håller din nya bil repfri

Hålla din nya bil repfri är ett intressant förslag. Alla vill hålla sin nya tillskott i showroom skick så länge som möjligt. Här är några idéer för att hålla en ny bil letar nya
1.
Håll din nya bil ren! Använd en hög effekt touch mindre system biltvätt som inte kommer att polera väg grime till fordonets fabriken.
2.
Håll den nya bilen finish ljusa och glänsande genom ett lager av vax . Ett annat alternativ är att köpa en av många skydd fordon färg tätningsmedel som finns i bildelar leverans butiker. Dessa uppges vara ett bättre alternativ till vax för att minska gropfrätning, färg flisning och andra märken.
3.
Använd bättre parkering strategier för att hålla din nya bil letar ny längre. Det finns inget säkrare sätt att få repor, dings och repor på din bil än att ha det i ett köpcentrum mycket för någon längre tid.
4.
Börja med att placera din nya bil i framför en kundvagn Corral. Detta är en bra strategi för att hålla andra från att krocka med din främre eller bakre änden!
5.
Park din nya bil längre bort från den primära arealen. Dubbel park-tar upp två platser. Var noga med att göra detta längre bort eftersom det inte skulle vara rättvist att ta två platser i närheten av byggnaden och få andra att lämna bilen längre bort än nödvändigt.
6.
Har din nya bil professionellt detaljerad. Få rekommendationer på en ansedd bilrekonditionering outfit för att få de mest professionella jobbet gjort till bästa pris.

tips och varningar


 • Var noga med din nya bil är rent (inklusive däck fälgar), innan vax eller måla skyddsmedel.
 • Glöm inte att underull.


 • Relaterade artiklar


  hur du ska justera bromspedalen höjd i en Pontiac Grand Prix
  hur du gör din bil bränslesnåla
  hur man rengör en frisk luft ventileras på en Saturn Vue
  om dokument som behövs för att sälja en bil
  hur man hanterar en tvist bilreparationer
  Hur skyddar radiator vätska en radiator?
  om däcktryck
  Hur ofta en bil behöver ett oljebyte?
  hur man söker slitage eller sprickor på bälten i en Chrysler Sebring
  hur man byter en dragstång slutar Mitsubishi 3000GT