Dunlop motocross däck

Dunlop motocross däck

Motocross racing är den mest populära och spännande form av motorcykel racing. Den dödsföraktande stunts föraren utför manövrering sin cykel, kräver att det bästa däcket som möjligt. Dunlop motocross däck tillverkades att vidta sådana missbruk. Om cykeln är hoppade genom luften eller sladd genom lera, producerar Dunlop en motocross däck för att hantera extrema förhållanden och missbruk.
Dunlops expertis inom motocross däck visar av dem som har mer än 100 nationella mästerskap i supercross, motorcross och andra off tävlingar väg. Det är lätt att se varför Dunlop motocross däck är det smarta valet när det gäller denna typ av sport

Historia

Trots Dunlop har tillverkat däck sedan slutet av 1880-talet började de utveckla motocross däck i början 1993. These första däck har utvecklats och privat testas, med måtten och slitbanemönster på att revideras. I början var däcket mönstret i allmänhet samma, med gummiblandningar däcken gjordes av att vara den enda skillnaden. Om däcken var för en hård terräng, var det sammansatta mjukt gummi. Om däcken var för mjuk terräng, var det sammansatta hårdgummi.
Med framsteg inom teknik, gummiblandning utveckling har blivit mycket mer sofistikerade. Nu med hjälp av datorisering, däckmönster och föreningar kan matchas för särskilda spår förhållanden. Naturligtvis kan motocross däck tillverkas av Dunlop idag, tål högre slitage och missbruk än däcken i går.

Funktion

funktion Dunlop motocross däck för att ge bästa koppling mellan motorcykeln och marken. Däcket är den mest grundläggande sak som gör det möjligt för föraren att bromsa, svänga och accelerera. Ju bättre grepp mellan marken och däcket betyder desto bättre kan du vända, bromsa och gå snabbare.

Betydelse

Dunlop motocross däck gör däck för mjuk terräng och hårda. Varje däck som fungerar bäst hanterar terrängen var det tillverkas speciellt för. Både mjuka och hårda terräng däck slits ner mycket snabbt om de används på vägen för allmän körning.
mjuk terräng däck är för sand eller lera. De är gjorda av en hård gummiblandning och det är inte rekommenderat att rida dessa däck på en hård terräng. Däcken slits ner och gummi kommer att bli rippade i endast en kort tid.
Hård terräng däck är gjorda av mjukt gummi och är tillverkade för att hantera stenig, hal, eller blöt terräng. Dessa däck rekommenderas inte används på en mjuk terräng som de erbjuder mindre grepp.

Överväganden

Terrängen där du kommer att rida, är den största övervägande att göra ett val där Dunlop motocross däck är rätt för dig . Du vill förmodligen att undersöka områden där du kommer att rida. Eftersom terrängen är en viktig faktor i valet vilket däck att använda, du vill studera markförhållandena i området.
Om marken inte bryta när du sparkar den, är det bäst att överväga att använda en bakre däck med en hård låt slitbanan. Du får det maximala beloppet grepp med denna typ av mönster och gummi. Föreslagna Dunlop däck modeller: D739, D739, D606.
Om marken är fylld med hjulspår och kullar, behöver du ett mjukare däck. Föreslagna Dunlop modellerna är:. D756
Om marken är en kombination av svår att lösa, skulle en mellanliggande terräng däck vara bättre att använda. Föreslagna Dunlop modellerna är:. D739, D756
Att hålla rätt lufttryck i däcken är det bästa sättet att få bästa prestanda och livslängd på dina däck. Föreslagna inflationstakten: svåra förhållanden (12-14 psi), villkor kombination (12-14 psi) lera och sand (14-18 psi)

Fördelar

Dunlop Motocross däck är valet av mästaren motocross. ryttare i många år nu. Deras däck teknik som började med utvecklingen av en trehjuling däck, har nu utvecklats till en motocross tradition. Dunlops däck motocross kontinuerligt testas och utvecklas, vilket gör det möjligt för dem att erbjuda de bästa däcken för sporten. Pro ryttare testa varje ny däck prestanda innan däcket erbjuds till allmänheten. De får feedback Dunlop ingenjörer, gör att de kan perfekt däckteknik garantera allmänhetens bästa möjliga däcket. Kontrollera med Dunlop däck representant för att få bästa möjliga däck till din ridning villkor.


Relaterade artiklar


hur man byter bakre signalljus i en Jeep Grand Cherokee
hur man byter en läckande ventil Schrader på din bil däck
hur man söker slitage eller sprickor på bälten i en Mitsubishi 3000GT
hur man inspektera drivlinan i en Ford Taurus
fakta om tändstift
hur man byter bakre signalljus i en Nissan Pathfinder
Hur bilen fungerar luftkonditionering?
Hur bromsvätska arbete?
hur man inspektera drivlinan i en ford explorer
hur man byter värmaren kärna i en Chevy Camaro