om glasfiber subwooferhöljet

om glasfiber subwooferhöljet

Om du är trött på den tråkiga lådor trä högtalare i din bil och vill ha ett mer anpassat utseende, behöver du inte gräma mycket längre (eller spendera tusentals dollar på bilverkstad). Du kan köpa glasfiber subwooferhöljet som är byggda för att anpassa sig till nästan alla subwoofers på marknaden och kan passa perfekt i nästan alla bilar

Typer

Det finns flera olika typer av glasfiber subwooferhöljet, inklusive enkelrum, dubbel, trippel och dynamisk glasfiber subwooferhöljet. Singel glasfiber subwooferhöljet generellt kommer att kosta någonstans i division på $ 200 och tredubbla subwooferhöljet är oftast på minst $ 500.

Funktioner

Vissa funktioner i glasfiber subwooferhöljet omfatta separerar avdelningarnas dubbla höljen, 1 tum av uretan skum belägna från grunden, en 3/4-inch MDF (Medium=densiteten papp) montering ring och en tre lager av glasfiber med en MDF bas.

Överväganden

glasfiber subwooferhöljet kan bli väldigt dyrt, så det kan vara en bra och praktisk idé att överväga att bygga ditt eget. Anpassad högtalarkabinett kan byggas på de billiga. Du kommer att behöva material såsom dymling stavar, glasfiber harts, glasfiber förpackningar matta, målare tejp, 1/2-tums MDF, lim och strumpbyxor.

Fördelar

Några fördelar med att använda glasfiber subwooferhöljet är att de kan specifikt utformad för att passa till en specifik bil eller inom den särskilda loppet av en bil (med utrymme som inte kunde användas med en vanlig baslåda formad som en rektangel) och att de ger din bil en unik, skräddarsydd utseende.

Teorier /Spekulationer

Det finns många bra online försäljare som erbjuder stort och varierat urval av glasfiber subwooferhöljet. Några av dessa butiker är Subthump. com, Dynamic Baslådor, TCC Tull Audio, Super Crew Sound, Pickup specialiteter och Car Audio Factory.


Relaterade artiklar


hur man byter en styrstag slut i en Ford F-serie
hur man byter en glödlampan i en Hyundai Santa Fe
fakta om tändstift
hur man byter en dragstång slutar chevy corvette
hur man byter en styrstag i en Nissan Maxima
hur ändrar transmissionsolja i en mustang
hur man inspektera drivlinan i en Nissan Maxima
hur man byter skivbromsar fram i en Toyota Corolla
Felsökning tändsystemet i en Cheva corvette
hur man polera bränsletankar av aluminium