kan du använda en lera bar på anpassad bil fälgar?

kan du använda en lera bar på anpassad bil fälgar?

En lera bar är ett enkelt trick som kan användas för att hålla bilen smidig. Ibland tvättning och vaxning bara räcker inte att ta bort all smuts och smuts som har byggts upp på bilens exteriör. Leran baren gör det möjligt att rena allt från färg till bilens fälgar utan att skada fordonet eller ta bort vallaskiktet

Beskrivning

En lera bar används i bil rengöring för att ta bort eventuellt skräp som kan fångas i klarlack över bilens färg. Medan tvätta och vaxa bilen tar bort smuts på ytan, kan små objekt fastna i bilens färg och lämna den känsla grov även efter du rengjort det. Leran bar används för att jämna ut och ta bort skräpet så att du bil kommer att känna ren igen.

Funktion

För att använda en lera bar, måste det först knådas så att färsk lera är utsatt för. Bilen sprejas ner med smörjmedel, som lera bar smörjmedel, som ofta säljs någonstans att lera barer kan köpas. Leran Baren är gned över den smorda ytan tills den glider längs utan ansträngning. Ägaren fortsätter sedan till nästa avsnitt i hans bil efter torkning bort smörjmedel med en handduk. Det tar mycket tid och hårt arbete för att rengöra en bil med hjälp av en lera bar, särskilt om ett stort område behöver rengöras.

Potentiella

Clay barer kan användas på någon del av bilen som behöver en djuprengöring att ta bort skräp som inte kommer iväg med en normal tvätt. Färgen är den vanligaste området för en bil som är rengjord, men de fälgar av bilen kan rengöras med en lera bar också. Med anpassade fälgar särskilt kommer ägaren vill behålla dem ser fin och glänsande. Även smuts och skräp är mindre benägna att ha fastnat i fälgar på bilen, om tvättning tar inte bort problemet en lera bar kan användas.

Varningar

Använd alltid massor av glidmedel när man använder en lera bar . Inte tillräckligt smörjmedel kan göra att den fastnar och bränna hål i din färg arbete samt skapa repor. Innan du börjar arbeta, kolla det område du tänker rengöra för att se om några stora bitar av skräp kan tas bort genom tvättning för att förhindra dem från att repa lacken. Om du tappar lera baren på marken, kasta bort det. Det kommer att plocka upp små bitar av smuts som kan repa din bil, och ska aldrig användas efter den har tappats.

Överväganden

Tänk på att fälgarna på en bil som normalt kan rengöras med en enkel tvättning . Använd leran bar med måtta med massor av glidmedel tills du är mer bekväm med hur det fungerar. Det krävs mycket hårt arbete att få bort smuts som är djupt inbäddad i bilen så planerar att tillbringa mycket tid rengöring. Om du är osäker på om du behöver använda en lera bar eller inte, har din lokala mekaniker ta en titt och komma med förslag.


Relaterade artiklar


hur man byter värmaren kärna i en Mazda6
hur man får bättre gas körsträcka
hur ändrar luftfiltret i en Nissan Sentra
hur man söker slitage eller sprickor på bälten i en Nissan Altima
hur man byter en dragstång i ett geo metro
hur man inspektera drivlinan i en Jeep Grand Cherokee
om att sälja en bil
hur reparera en spricka motorblock
hur man inspektera drivlinan i en Toyota Highlander
hur man byter en glödlampan i en Pontiac Bonneville