hur man tina upp ett lås

hur man tina upp ett lås

Vintervädret kan ha vissa lugna, fridfulla landskap, men det kan också ha lite bitter kyla. Det är mycket frustrerande att gå ut för att värma upp bilen eller komma tillbaka in i det, bara för att upptäcka att du inte kan på grund av en frusen lås. Det finns några knep du kan använda för att tina upp ett lås med produkter som kan vara i väskan eller din portfölj redan, och om de inte är de inte tar upp mycket plats, så bunkra upp på dem.

Du behöver:
Ljusare
. Hand desinfektionsmedel.


1.
Försiktigt bort all is som får på utsidan av låset och handtaget. Plocka inte på det med något vasst, som ni kan förstöra färgen på bilen.
2.
Hjälp av en tändare, håll din nyckel i lågan för ett par sekunder och sedan Sätt in nyckeln i låset så långt det går. När den når sin gräns, dra tillbaka nyckeln. Värma med elden, och lägg in i låset igen. Upprepa denna process så ofta som det tar.
3.
Om du inte har en ljusare tillgänglig, ta lite hand desinfektionsmedel. Lägg lite runt låset och några i handflatan. Ta din nyckel och kväva den med desinfektionsmedel som är i din hand. Sätt in nyckeln i låset. Desinfektionsmedlet innehåller alkohol, vilket kommer att smälta isen när det kommer i kontakt med det. Som den viktigaste injiceras i låset, bör det bryta upp isen på insidan också. Om låset inte tina på första försöket, fortsätter processen tills det gör.

Tips och varningar


 • Under vintermånaderna göra det en punkt till stash vissa hand sanitizer och en tändare i fickorna kappa eller din handväska eller portfölj, ifall du hittar dig själv med en frusen lås. Dessa tips kan användas för upptining hus lås samt billås.
 • aldrig hålla en tändare där den lätt kan nås av barn.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan utvidga en bil tjänst live
  hur man byter skivbromsar fram i en Cheva lavin
  hur man gör ett oljebyte på en Harley Davidson Road King
  hur man söker slitage eller sprickor på bälten i ett kvicksilver bybo
  hur man kan förbättra diy strålkastarna ersättning
  hur man kan förhindra att en bil blir stulen
  hur man kan förebygga bilstölder
  hur man kan kontrollera en krets bil relä
  hur man gör en ATV snabbare
  om bilen färgton