hur man installerar en bakre bilrutan

hur man installerar en bakre bilrutan

Det autoglass industrin har förändrats en hel del. Veteranbilar hade autoglass monteras enkelt genom ett gummi liner som passar in i ramen på bilen. Glaset kanten var då knuffade in i gummifoder och som innehas via friktion. Självklart gjorde detta fungerar inte bra i kollisioner. Därefter använde industrin butyltejp att säkra autoglass. Tape skulle läggas runt ramen, följt av vindrutan och avslutade genom att installera weatherstripping. Men flyttade som fler fordon att använda autoglass som en constructural komponent, var ett nytt system utvecklas. Det senaste inom autoglass teknik använder uretan lim att fästa vindrutan på ramen. Den autoglass levereras med prefabricerade weatherstripping installerat. Om du ska ersätta den bakre bilrutan på din bil, kan denna artikel lära dig hur du på så lite som tre steg

Du behöver:.
Fogtätning gunRazor bladet knifeNew tillbaka windowHelper

.
1.
Använd rakblad kniven glida längs omkretsen av din gamla fönster och klipp ut de gamla Drevning och weatherstripping. Uretangummi är mycket starkt, så det kan ta en stund. När du har uretan helt bitar, har en hjälpare bistå i att lyfta gamla fönster ur ramen. Kasta fönstret i en lämplig behållare.
2.
Använd rakblad för att rengöra alla uretan ur fönsterkarmen. Du vill inte ha några överblivna uretan att närvara eftersom detta försvagar integritet i fönstret berget. Applicera uretan primer som följde med fönster kit för att karmen och låt torka.
3.
Lägg i uretan fogtätning i fogtätning pistolen och sprida ett tunt pärla av uretan längs insidan av fönsterkarmen. Sprid en linje om bredden av ditt pinky för att säkerställa korrekt vidhäftning. Ha en hjälpare hjälpa hissa nytt fönster på plats, försiktigt radar upp fönstret kanterna och sedan montera fönster mot sträng med uretan. Låt torka på en varm plats i minst 24 timmar.

Tips och varningar


 • Om din bak bilfönstret inkluderar elavfrostning eller antenner, kanske du vill att ha en professionell installatör tackla det här projektet.
 • vara säker på din placering som, när uretan vidrör glaset, det är permanent fast. Om du behöver Sätt tillbaka glaset, kan du behöva börja om från början.


 • Relaterade artiklar


  hur man rengör en frisk luft ventil i en Chevy Cobalt
  hur man söker slitage eller sprickor på bälten i en Chrysler Sebring
  hur du justerar timing i en Nissan Sentra
  hur man byter oljefilter på en 2007 kia Sedona
  hur undersöka drivlina och CV stövlar i en Cheva lavin
  hur man byter en glödlampan i en Honda CR-V
  hur man byter vindruta-bricka slang i en Pontiac Grand Am
  hur man byter en dragstång i ett geo metro
  Felsökning tändsystemet i en Mazda6
  Felsökning tändsystemet i en Ford Mustang