hur man ändrar beslagtagna upp tändstift

hur man ändrar beslagtagna upp tändstift

Så, du var redo att göra en tune-up på din bil, när du upptäckte en eller flera tändstift beslagtogs och du kan inte ta bort dem. Ja, nu kan du följa dessa enkla steg

Du behöver:.
PB Blaster
Aldrig Seez.
3 /8 "Ratchet.
3 /8 "Breaker Bar.
2 "-6" ext.
.
2 "rörlängd.
Uttaget (Impact)


1
Första saker först. . Börja med en varm motor. Du kanske upptäcker att en "värme skiftnyckel" är allt du behövde. Pröva lyckan, försiktigt så att inte bränner dig på grenröret. Motstå frestelsen att använda en socket förlängning, eftersom de kommer att minska din hävstång, ju längre de är. Använd en högst 6 "i längd, om du absolut måste.
2.
Om du märker att du fortfarande inte kan ta bort en kontakt eller tre, byt vad du kan, borstning en lite av Never-Seez på gängorna. Starta kontakten tråd för hand, för att förhindra gängorna. Spray lite PB Blaster vid basen av den envisa kontakten (S). Starta motorn och tomgång det tills du når normal arbetstemperatur på nytt. Nu när du har nytta av en suverän penetrerande olja och en "värme skiftnyckel" fungerar för dig, försök igen.
3.
Om du fortfarande inte har kunnat ta bort en eller mer kontakter, och tid är en fråga kan du prova att använda en brytare bar och en effekt uttag med en längd av rör för hävstångseffekt. Försöker detta med en Ratchet kunde knäcka kuggkransen inne och förstöra verktyget, förutom bysten knogarna! Regelbundna förkromad uttag är inte avsedda för högt vridmoment förhållanden, och kan spricka vid belastning. Tänk på att försöka muskel pluggarna ut faktiskt kunde riva trådar ur huvudet. Särskilt i aluminium huvuden. Tålamod är en dygd!
4.
Om tiden är inte en fråga, bara spraya lite mer PB Blaster och låt det verka över natten. Det bör frigöra sig, på morgonen. Om inte, värma upp motorn och försöker igen.

tips och varningar


 • PB Blaster är ett utmärkt penetrerande olja och har många positiva tillämpningar.
 • Never-Seez fungerar bra för det uppenbara skälet, därav namnet. Vill du verkligen gå igenom detta igen?
 • Använd tryckluft för att rengöra smuts och rost från tändstiftet hamnar innan du installerar kontakter, att försäkra att de är ordentligt fastsatta.
 • Var försiktig med en het avgasgrenrör och varma kontakter!
 • Varje gång du använder en (penetrerande) olja i ett område som sträcker sig höga temperaturer, vara beredd att släcka en brand. Det förmodligen inte kommer att blinka, men du är bättre förberedda än inte!
 • ett allmänt Använd brandsläckarna är alltid en bra sak att bära inuti bilen! Förutom din resa kan det rädda ett liv!
 • För att undvika beslag pluggar, tänk på att inte över fast dem vid installation kallt.
 • Â u00A9 2008. Med ensamrätt. Frågor? TomCom. eHow @ gmail. com


 • Relaterade artiklar


  hur man byter värmaren kärna i en geo metro
  hur man inspektera drivlinan i en toyota tundra
  hur man byter de viktigaste relä i en Acura Integra
  hur man byter en stabilisator länk i en geo metro
  Felsökning tändsystemet i en Lincoln Navigator
  hur man återställer datorn på en 2003 gmc
  hur man kommunicerar med din mekaniker
  hur man byter en dragstång slutar Mercury Cougar
  hur man byter en styrstag i en Nissan Pathfinder
  hur man byter en broms slang