hur du tar bort vy Fönstervevar

hur du tar bort vy Fönstervevar

Fönstret rullmaskinen är också känd som veven eller handtag. Detta är den lilla biten på insidan av ett fordon som gör att fönstret att rulla upp eller ner. Det är normalt återfinns på äldre fordon som gjorts före den gemensamma användningen av makt fönster och dörrar. Ta bort spolmaskiner på VY eller VT egentligen bara handlar om att ta bort de klipp som håller dem på plats

Du behöver:.
Platt skruvmejsel
Thin trasa.


1.
Använd en liten platt skruvmejsel för att flytta tillbaka trim runt fönstret rullmaskinen. Trim kvarter från rullmaskinen, men att flytta den något gör det lättare för dig att ta av rullmaskinen.
2.
Leta reda på rullmaskinen klipp bakom rullmaskinen. Dessa är lättare att se när trim är ur vägen. De håller rullmaskinen på plats och anslut den till dörren. Du måste ta bort dem innan du tar av rullmaskin.
3.
Placera en tunn trasa bakom klippen och mellan rullmaskinen. En tunnare tyg kommer att glida rakt in i detta utrymme och är billigare än att köpa en av specialverktyg.
4.
Dra trasan mot dig tills du hör ett klickande ljud som det fäster sig till klippen. Fortsätt att dra i trasan tills klippen glida ur plats. Du kommer att höra ett mjukt knäppande ljud när detta händer.
5.
Avlägsna rullmaskinen genom att ge det en liten dra åt höger och vänster. Om det funnits under en längre tid, kan du behöva använda en lite press att göra det gå. Annars, när klippen är borta, det borde svagt höger ut genom dörren.

Tips och varningar


 • Du kan också köpa ett fönster rullmaskin (eller vev) borttagningsverktyget från lokala Biltema. Verktyget glider bakom klippen och med lite tryck, driver ut dem.
 • oroa dig inte för de ljud du hör när du använder trasa och tryck ut klippen. De får göra några knäppande ljud när de drar ut i rymden, men det är inte ljudet av dem att bryta.


 • Relaterade artiklar


  Felsökning tändsystemet i en saturn ion
  hur man byter en styrstag i en Ford Focus
  hur man inspektera drivlinan i en Mazda6
  hur du förnya din Texas fordonsregistrering
  hur man byter spänningsregulator i en Subaru Outback
  hur man byter en dragstång slutar Cadillac Escalade
  hur hög hastighet polera en bil
  hur man byter Värmeslangarna i en Honda Prelude
  hur man inspektera drivlinan i en Honda Prelude
  hur man byter spänningsregulator i en Dodge Durango