hur du köper däck till din bil

hur du köper däck till din bil

Om du kör en bil du kommer så småningom att behöva köpa en ny uppsättning däck till din bil vid någon tidpunkt. Även köp av däck är en relativt lätt sak att göra, att veta vilken typ av däck du behöver kan du spara en betydande mängd kontanter
1.
Innan du köper däck vet din däckstorlek. Generellt ser du tre uppsättningar av siffror på däcket för ex 195/65/15. Den första uppsättningen talar om bredden på däcket. Den andra uppsättningen berättar att 65% av 195 är höjden av däcket, och den sista delen berättar fälgen storlek. Tumregel de mindre mitten nummer och högre det sista numret kommer att avgöra hur dyrt dina däck köp kommer att vara.
2.
Hastighetsklasser är också en mycket viktig aspekt när du köper din bil däck. En hastigheter vad regeringen använder för att standardisera säkerheten på däck är så att de matchar det fordon de är installerade på. Lita på mig du vill inte ha en passagerare däck på en sportbil. Generellt de är klassade för högre hastigheter då du någonsin skulle köra men det är en viktig sak att se till att de matchar din bil, som några suspensioner fungerar bäst med vissa hastigheter.
3.
Sist men inte minst bildäck variera precis som sina priser gör. Kom ihåg att däcken är den enda delen av bilen som har kontakt med marken och är helt klart en av de viktigaste säkerhetsanordningar på ditt fordon, så investerar så mycket du kan på ditt nästa köp.


Relaterade artiklar


Felsökning avgassystemet en Plymouth neon
hur man inspektera drivlinan i en Mitsubishi 3000GT
hur du fyller i vätskan Vindrutespolare i en Plymouth Voyager
hur man rengör plast hundburar
fastställande bil bucklor
hur man byter en styrstag i en Ford F-serie
hur du justerar timing i en Hyundai Santa fe
hur att sälja en bil snabbt för topp dollar
hur man i detalj en lastbil
hur man byter en dragstång slutar Toyota Tacoma