hur du aldrig byta olja igen, oljefilter bypass

hur du aldrig byta olja igen, oljefilter bypass

Är det verkligen möjligt att aldrig behöva byta motorolja igen? Ja och här är hur det görs
1.
Börja med att veta att använd motorolja är en av de största miljögifter. Även om det återvinns det tar energi att göra det. Något sätt som du kan skära ner på att ändra din motorolja hjälper miljön. Är det möjligt att eliminera att behöva byta motor olja? Det är med nya syntetiska motoroljor som aldrig bryts ner och en bypass filter. Jag har använt detta system under fyra år på samma Jeep Wrangler som nu har 130. 000 miles på vägmätaren.
Låt mig först säga att jag inte är en återförsäljare av någon av de produkter som nämns i denna artikel och det finns inga länkar i den här artikeln för min fördel eller vinning.
2.

Försök med en bypass-filter i kombination med din vanliga oljefilter. Ett företag som heter Amsoil (ingen koppling till Amway) erbjuder ett system som eliminerar att behöva byta motorolja. Systemet använder ett "bypass filter" som installeras under din bil i närheten av din vanliga oljefilter. Det filtrerar bort de mikroskopiska partiklar och syror ditt vanliga filter missar. Med hjälp av detta system som du inte tömma din olja, någonsin. Be er lokala mekaniker om han kommer att installera ett filter bypass systemet för dig. Det finns andra märken än Amzoil. Sök efter "oljefilter bypass" på nätet.
3.
Håll ett öga på din oljeförbrukning och fortsätta att ändra din engångsfilter vid rekommenderade intervall. När bypassfilter är installerad du fortsätter att kontrollera din olja och tillsätt olja när det behövs och ändra både regelbundna och bypassfilter när rekommenderas av din Amsoil återförsäljare. Din syntetisk olja stannar så färsk som när du lade den. Företaget erbjuder en olja analysera tjänst du kan använda för att se vilken form oljan i. Beroende på vilken typ av körning och miljö filtren kan behöva ändras oftare.
Medan initiala kostnaden för filtreringssystem är hög, cirka $ 200, kommer du spara pengar på lång sikt eftersom du inte behöver ta tid av ditt schema för att besöka ett centrum oljebyte och du kommer inte att betalar för annan olja än en flaska med några tusen miles som du håller den nivå som full.
Det är en vinn-vinn produkt för dig och miljön.
närvarande bypassfilter systemet är endast tillgänglig från Amsoil återförsäljare men produkter copycat kommer att följa takt med att förmånerna är mer allmänt kända.

tips och varningar


 • Företaget hävdar att det inte har funnits några problem med garantier att förklaras ogiltig.
 • Du kanske vill kontrollera med din återförsäljare först, eller byta till detta system efter bilens garanti har gått ut.
 • När du använder ett bypass-system bör du få regelbunden olja analys som gjordes per rekommendationer filtret tillverkaren.


 • Relaterade artiklar


  hur man fyller däcket med luft
  motorcykel reparation tips
  hur man byter en glödlampan i en Honda Prelude
  hur man byter en styrstag i en Honda CR-V
  hur man byter olja för automatiska växellådor i en GMC Sierra
  Felsökning tändsystemet i en Plymouth neon
  hur du kan förbättra gas körsträcka
  Hur berätta om du behöver nya däck.
  hur kalibrera bilens korta släpp fönster
  Felsökning tändsystemet i en Chevy Impala