Vilken är den bästa auto polska?

Vilken är den bästa auto polska?

Om du har köpt en ny bil och vill behålla lack i skick, som polerar ska du välja? . (. Bilpolish skiljer sig från bilvax, även om många tillverkare förväxla dessa villkor i sin marknadsföring) Det är viktigt att veta exakt vad bilen polska gör för att hjälpa avgöra vilken som är bäst för dig

Du behöver:
Bra däck.
Hand-vind ficklampa.
Ett bra bilvax.
Nya torkarblad.
Is skrapor.
Avisningsmedel.
En full tank.

Missuppfattningar

Många människor kan nå för bil polish när deras bilar ser smutsig eller matt. Men du letar efter ett gloss eller en skyddande beläggning för bilens yta, då behöver du bara vax. Om du är ute efter att ta bort repor eller andra brister, då behöver du att polera. En bil polish är något man kanske bara behöver använda en gång per år, inte varje gång du vill lägga till en glans till lack. Det är stor skillnad mellan polish och vax, och välja den rätta att använda är avgörande för att bibehålla livet på din färg.

Funktion

bilpolish är ett slipmedel som används för att ta bort repor och andra problem som uppstår i färgen. Det huvudsakliga syftet med bil polish är att rengöra måla med milda slipmedel eller kemikalier. Den polska kan också ha fyllnadsmedel i det som är utformade för att dölja brister i själva färgen. Polska kommer att ge din måla en lyster, men detta kommer att bära bort med tiden och väderförhållanden.
Det finns många typer av bil polish på marknaden. Det är bäst att läsa alla ingredienser och vad de är menade att göra. Plocka inte en produkt på enbart priset. Du måste se om produkten är utformad för att rengöra färgen eller skydda den. En bil polish är utformad för att rengöra, samtidigt som ett vax är avsett att skydda. Det finns många lack som marknadsförs för att rengöra och polera på samma gång. De kommer att fungera, men inte lika bra som att använda båda produkterna separat.

Typer

bilpolish kommer i flytande och fast form. Solid bil polish i allmänhet gjort av karnaubavax. (De flesta vax och polish produkter är tillverkade med karnaubavax, den mest naturliga formen av vax. ) Fast bil polish är inte så lätt att sätta på som likvida, det tar lite mer tid och kompetens att tillämpa den korrekt. Fördelarna är att det generellt kommer att ge en bättre glans, särskilt för äldre bilar med mer missbrukat färg jobb.
Liquid bil lack är är gjord med syntetiska polymerer. Applicera flytande bil polish är mycket enklare än en carnauba-baserad en. Vissa tror att syntetiska polymerer fäster vid måla ytan bättre än karnaubavax, men skillnaden i glans mellan flytande och fast lack är faktiskt väldigt lite.

Ansökan

tvätta bilen med varmt vatten, om möjligt, att ta bort eventuella förorenar. Det är alltid bäst att använda en tvätt som utformats speciellt för bilar. Diskmedel och andra rengöringsmedel är i allmänhet för starka och kunde skada ytskiktet. Skölj och torka bilen ordentligt rent innan du börjar tillämpa det polska.
Läs instruktionerna för den polska du använder. Vissa lack måste tillämpas med en våt eller torr applikator. Använd aldrig polish i direkt solljus. Med cirkulära rörelser, tillämpa touchen till din färg. Låt polish helt torra i ett vitt töcken innan du tar bort den.
Med en mikrofiberduk eller buffert, polera bort alla vita töcken. Flera tillämpningar av polska kan behövas för att få den slät yta du letar efter. Efter den polska har tillämpats korrekt och kratsade, tillämpa en vax för att skydda ytan. De flesta tillverkare föreslå att en polish en eller två gånger om året.

Fördelar

Genom att tillämpa en bil polish till bilens finish, kommer du att förlänga livslängden och skönhet som lack. Defekter eller repor i lacken kommer att fyllas och kratsade bort med en korrekt tillämpning.


Relaterade artiklar


hur man byter en glödlampan i en Lincoln Navigator
hur man kan spendera dagen som en biltvätt ägare
hur man installerar hasplåtar för ATV Honda Rincon
hur man återställer lätt byta olja på GMS, Chevrolet
hur man inspektera drivlinan i en Acura Integra
om att sälja en bil
hur man byter vindrutetorkare på en geo tracker
hur man rengör hundhår av din bil klädsel
hur fungerar bilvax?
hur man öppnar hålet motorn tillgång på en Toyota Previa van