Hur fungerar en bil hiss?

Hur fungerar en bil hiss?

Du behöver:
tvättmedel biltvätt /svamp
. rena trasor /handdukar.
vax.
vattenstråle /spritz flaska.

typer av bilar Lifts

Det finns många typer av bil hissarna på marknaden idag. Oavsett om du vill kunna arbeta på din bil hemma eller har en bil verkstad, finns det flera alternativ för dig. Det finns plattformshissar, post hissar som kommer i två och fyra tjänster, och saxliftar. Du kan köpa en tunga lyft, en låg upphov hiss eller en lagring hiss. De är alla bil hissar vilket innebär att de alla få bilen från marken vilket gör det lättare för dig att arbeta på det, men de är olika i att individuellt fyller ett annat behov.

Hur de fungerar

De flesta hissar arbeta på ett hydrauliskt system. Det kommer att bli en av och på strömbrytare som du kommer att träffa att hissen ska gå upp eller ner. Hydraulik är en press system som kräver tryck för att gå in i en kammare och överföra det till en annan. Den första kammaren är mycket mindre och det måste resa långa sträckor för att föröka sig och skapa ett större tryck i den andra kammaren. När trycket byggs i andra kammaren den pressar hissen upp. När du är klar arbetar med bilen, så slår du en annan knapp som släpper trycket och gör hissen till sakta ner. Vissa hissar är portabla kommer med en batteri pack som pneumatiskt fungerar hydraulik. Hissar kan vara så enkelt som att använda en trissa system som när de aktiveras drar kablar som lyfter barer. Kabeln är avslutade och när du är klar du vända system som gör att kabeln för att varva ner och ta barer och bilen ner.

Dragen av Car Lifts

Dessa liftar finns i en mängd av lyftkapacitet. De sträcker sig från 7. 000 kg. till 12. 000 kg. Någon mer kapacitet än så och du får in bilen sortiment. De flesta kommer med lås funktioner så när hissen är upp Du kan låsa den på plats och inte behöva oroa sig för det misstag kommer ner på dig. Du kan köpa dem med dra outs som förlänga plattformarna och utjämning barer vridning. De två och fyra post hissar kommer med förlängningar höjd adapter och dubbla urkrokningsskyddens. De flesta hissar kommer i stål och aluminium också. Stål är en mycket starkare metall därför mycket säkrare, men det är dyrare.


Relaterade artiklar


hur du lagrar en bil för vintern
Hur fungerar ett kylsystem skadas?
hur du justerar timing i en Cadillac Escalade
hur att sälja en bil till en återförsäljare
hur man byter värmaren kärna i en GMC Sierra
hur ändrar nyckelbrickan batteriet på en Jaguar X typ
Hur radiator vätska arbete?
om däck
hur man inspektera drivlinan i en Honda Prelude
hur man rengör vattentät plast golv