om vindrutetorkare vätska

om vindrutetorkare vätska

Vindrutetorkare vätska är en billig alkohol baserad vätska som används med torkarbladen för att rengöra vindrutan på ett fordon. Genom att aktivera pumpen mekanismen att spruta vätskan, aktiverar det också torkarna av fordonet. Den torkar Vätskan innehåller en farlig alkohol, så var försiktig runt barn och husdjur

Funktion

Vindrutetorkare vätska används för att bekvämt rengöra vindrutan till en bil under körning. Det ökar kör synlighet genom att rensa bort smuts och skräp som kan samlas på vindrutan. Den spolarvätska läggs till en reservoar under huven på bilen. Det pumpas genom en liten slang som är ansluten till din torkarbladen eller vid basen av vindrutan med en knapptryckning från det inre av din bil. Knappen för att aktivera spolarvätska pumpen vanligtvis finns på spaken som styr torkarbladen.

Funktioner

Vindrutetorkare vätska alkoholbaserat att förhindra frysning. Det innehåller i allmänhet cirka 30 till 50 procent metanol med mycket lite diskmedel. Vissa torkar Vätskan innehåller också en avisningsmedel som hjälper till att få frost och is från framrutan under de kallare månaderna på året. Det är en kostnadseffektiv lösning som vanligtvis säljer för mindre än två dollar, men det bekvämlighet som den lägger till din körning synlighet är ovärderligt.

Varning

vindrutespolarvätska innehåller metanol, som är en giftig alkohol som kan vara skadliga eller dödliga för djur och barn. Var försiktig när du lagra vätska Vindrutespolare och se till att städa upp spill som uppstår när du fyller din reservoar eller spill som orsakas av behållaren är punkterad.

Överväganden

En spolarvätska värmaren kan läggas till din fordonet efter marknaden. Välj fordon kan komma redan utrustad med värmare direkt från fabrik. Den uppvärmda spolarvätska tros öka rengöring förmåga lösning som ger bättre sikt genom vindrutan. Det varmare spolarvätska kan också hjälpa till att klara Frusna slangar spolarvätska och munstycken från reservoaren till vindrutan.

Missuppfattningar

Medan hittar du recept på Internet som tillåter dig att göra din egen vätska vindrutetorkare, bör du inte använda en blandning av endast tvål och vatten i tvättmaskinen reservoar. Detta kan inte bara leda till frysning av lösningen i din tank, men det kan också frysa på vindrutan medan du använder den. Detta kan orsaka farliga körförhållanden på grund av dålig sikt. Vindkylefaktorn som skapas på din bil under körning också måste tas i beaktande.


Relaterade artiklar


hur man polera rå aluminium
hur du installerar en bränsletank på en Honda Accord
hur man byter en dragstång slutar Chevy Cobalt
hur man byter bakre signalljus i en Honda CR-V
hur piffa upp insidan av ditt äldre bil
hur man söker slitage eller sprickor på bälten i en Toyota Corolla
hur du ska justera bromspedalen höjd i en Toyota Highlander
Felsökning tändsystemet i en Chrysler Town & Country
Hur en avgift bilbatteri?
hur man byter en dragstång slutar dodge intrepid