om polering en bil

om polering en bil

Med undantag av ett hem, är en bil för enstaka dyraste objektet mest någonsin köpa. Fordonsunderhåll är viktigt att hålla ditt fordon går bra och ser trevligt, och tvätta din bil är avgörande för korrekt färg underhåll. Polering din bil kan hjälpa till att bevara den vackra showroom glöd, och kommer att hålla bilen ser ut som nytt i många år framöver

Betydelse

Polering ett fordon är ett viktigt steg för att maximera livslängden på din lack. En ordentlig polish kommer att ta bort all smuts och skräp från ytan och hjälper till att hålla bilen ser ut som nytt. En snygg bil är en källa till stolthet för många människor, och en bra polish kan stimulera en bil från bra till enastående. Polering din bil också bidrar till att förbättra dess andrahandsvärde, som utsidan av ett fordon gör ett starkt första intryck.

Funktion

Rengöra utsidan av din bil är lika viktig som dess mekaniska underhållet. Polering kan göras antingen för hand eller med en polermaskin, även om det krävs övning för att korrekt använda en polermaskin. Din bil kan poleras när som helst, även om en grundlig rengöring bör göras minst en gång per månad. Polering kan göras inom eller utanför så länge vädret är klart och varmt. En bra polish kan återställa finish på en äldre bil från tråkig och platt till ljusa och glänsande på bara några minuter.

Typer Bil polering kan göras för hand eller med en motoriserad polerare. Båda kräver ett bra polermedel särskilt avpassad för att vara säkra för bil är klar. Hand polering är svårare och mer tidskrävande, även om det är mycket säkrare för dem som inte vet hur man korrekt använder en buffert. Hand polering kan göras med lite polish, lite armbåge fett och ett par timmars oavbruten tid. En motordriven buffert kan minska ditt arbete, men noggrann uppmärksamhet måste ägnas åt att undvika kratsning i lack. Applicera lite av touchen till buffert och köra det lätt över en liten bit av metallskrot så att du är bekväm innan man försöker ut det på din bil.

Fördelar

Polering bilen håller det ser nytt och fräscht långt efter att du köper den. En välskött lack hjälper bilen att behålla sitt värde och gör den mer värd om du någonsin bestämmer dig för att sälja den. En snygg bil hjälper också till att öka stoltheten för ägare, så att din bil ser sitt bästa kan hjälpa dig att må bättre också.

Varning

Se till att inte över polera din bil. Polering alltför ofta kommer att bära genom tydliga topplack av färg och i tonade färger, öppna den för skadliga luft och fukt. Regn, vind och snö kan då betala på grund av topplack, vilket banade väg för rost och korrosion. Du bör aldrig använda bil lack på gummi eller krom av ditt fordon, eftersom det inte är tillverkad för att ordentligt lysa dessa delar.


Relaterade artiklar


hur man gör begagnad motorolja till diesel
hur man söker slitage eller sprickor på bälten i en Hyundai Santa Fe
hur man rengör din bil och spara vatten
hur man byter värmaren kärna i en Mitsubishi 3000GT
hur man söker slitage eller sprickor på bälten i en Nissan Sentra
hur man byter batteri på en kvicksilver bybo
hur man byter en värmare kärna i en ’92 ford explorer
hur man leta efter slitage eller sprickor på bälten i en Chrysler Town & Country
hur man byter en glödlampan i en Plymouth Voyager
hur du tar bort en återförsäljare namnskylt dekal från din bil