om däcktrycksmätare

om däcktrycksmätare

Syrefylld däck behovet av att upprätthålla ett visst tryck för att fungera korrekt. Under rätt förutsättningar kan ett däck upprätthålla ett konstant lufttryck under lång tid när det inte finns några däck defekter och den yttre miljön förblir konstant. När det blir nödvändigt att se hur mycket lufttrycket är inne i ett däck, kan ett däck tryckmätare berätta exakt hur mycket luft har tvingats insidan av ett däck. En förutsättning för skada, lågt däcktryck, kan vara ett resultat av ett läckage i däcket. Motorsport program kan kräva en ständig kunskap om krävande däcktrycket vara säker på att ett visst tryck är i bruk vid en viss tidpunkt. Manometrar är en stor resurs för fordonsdrift och finns i en mängd olika typer, former och storlekar

Identification

En luft tryckmätare består av en matchande ventil till ett däck ventil som gör att däckets inre luft tvingas genom en mätinstrument som spårar och registrerar det totala lufttrycket inne i däcket. Medan ventiltyp förblir konstant i typ från mätare för att mäta, de typ av mätanordning kan variera. Vissa manometrar är penna typ mätare som gör att däckets inre luft för att tvinga ut en armatur som är markerad i steg som mäter lufttrycket beroende på hur långt ut armaturen trycks in. Du kan också hitta digitala mätverktyg som relä trycket via en digital läsning. En annan typ av luft tryckmätare har ett rekord ringa mätning som tillåter luften att aktivera ringa arm som noterar rätt tryck. Ratten och digitala mätare kan antingen ha en styv luftintag som ansluter inloppsventilen med mätutrustningen. Vissa mätare är en ventil är ansluten till mätaren via en flexibel slang.

Historia

tidiga former av påtryckningar penna däck mätare har varit i bruk sedan början av 1900-talet. Utvecklingen av gummi och gummi däck skapat ett behov av att testa trycket från ett däck vid varje given tidpunkt. Eftersom många tidiga modeller av däck hade problem med läckande tätningar och komponenter gummi, var det mer vanligt att se en bil ägare med ett däck tryckmätare hands än det är idag. Dagens manometrar som liknar den tidiga modeller speciellt nyare pinne mätare som visar trycket inne ett däck noterade på en stegvis pinne kommer att släppa under press.

Funktion

Testa trycket på inomhusluften av fordonsdäck är syftet med ett däck tryckmätare och de utför sitt jobb ganska bra. Varje typ av mätare kan användas för att få en snabb referens till den ungefärliga lufttrycket men lite luft tryckmätare är rigorösa i utslaget som går att produceras. Motorsport lita på däcktryck för att få mer körsträcka, bättre hantering och längre livslängd av prestanda däck som är extremt dyra och kräver en korrekt lufttryck ska kunna köras. Kontrollera däcktrycket under användning kommer att ge personlig, idrott, eller ett företag däck längre livslängd med utmärkta verksamhet som tillverkare avsett när den används på rätt sätt och fylld med rätt mängd luft.

Storlek

storlekar på mätare kan variera kraftigt. Några är så små som ett däck ventilhuven som ständigt läser trycket i däcket, eller de kan engagera fler delar och har en storlek större än personligt bruk mätare av lufttryck. En urtavla tryckmätare har en urtavla mätanordning, inloppsventilen, och kan anslutas genom antingen en lång stel slang eller flexibel slang för enkel användning. Bärbara digitala manometrar är små och kan lätt ryms i någon handskfacket. Prestanda typer kan kräva en låda säkerhet lagring och utrymme för slangen och detaljerade spårvidd. Storleken på en luft manometer avgör inte kvaliteten på mätaren. Du hittar hög kvalitet och låg mätare kvalitet i många former och storlekar.

Överväganden

körförhållandena så kräver olika typer av utrustning till fordonets korrekt. Personlig körning kräver lite kunskap om lufttrycket insidan av bilens däck, och kontroll kan ske månadsvis. Att hålla rätt tryck möjliggör mer körsträcka per gallon, däcken håller längre, så att eventuella läckor kan erkännas. Sport tillämpningar och användningsområden näringslivet kan innebära att behöva växla trycket däcket luften beroende på villkoren för körning. Att ha korrekta verktyg för prestanda behov är viktigt, och en hög kvalitet ringa luft manometer kommer att rekommenderas av bästa tävling team och proffs. Privata, professionella, eller verksamhet, och den typ av körning som görs faktorer ligger bakom behovet av en kvalitet däck tryckmätare.

Expert Insight

Ansvarig för prestanda och personlig mätare luften för miljontals bilar runt om i världen har Ningbo Able Gummi och Bildelar producerar mätare däcktryck på amerikanska företag och individer för de senaste tio åren. De har resurser att testa och upprätthålla kvaliteten på de bästa och manometrar samt personlig penna och digitala mätare som används för personligt lufttrycket testa hemma. Sättet att få högsta kvalitet resultaten är att använda beprövade testverktyg som spårar och registrera lufttrycket inuti däck för en levande.


Relaterade artiklar


hur man inspektera för däck defekter i en Saturn Vue
hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Nissan Sentra
hur man byter bakre signalljus i en Nissan Maxima
hur man byter startmotorn på en 1999 VW Beetle tdi
hur man byter spänningsregulator i en Subaru Outback
hur man söker slitage eller sprickor på bälten i en Chevy Camaro
hur man byter en styrstag i en Plymouth Voyager
om bilen matta fläckar
hur man får bilen att passera besiktning, utan att en melodi upp
hur man byter skivbromsar fram i en Nissan Altima