om bilen polska

om bilen polska

Bilpolish är en auto restaurering produkt för att avlägsna snurra märken, oxidation, fläckar vatten, repor och olika brister från ytan av bil färg. Medan en lera bar kan användas för att ta bort fula föroreningar från färgen på en bil, skulle en polsk användas i följande steg, och är inte avsedd för rengöring smuts från ytan

Du behöver:.
Begagnade vevhuset olja.
HDPE fat.
10-Micron filter.
PVC-rör.
Stor tratt.
Dieselbränsle.
Båt åra.

Typer

Det finns två kategorier av bil polish som finns idag. Den ena är en kemisk polska, som ibland går under namnet "prewax renare. " Detta lack är utformad för att rengöra ytan på bilen och bli av med alla mild oxidation som kan ha samlats. Den andra kategorin är slipande polermedel. Dessa produkter tar bort själva verket en mycket bötesbelopp om ytan klarlack för att undanröja brister i det lagret och införa en klar och slät yta. På grund av sin slipmedel natur är slitande bil lack generellt rekommenderas endast för dem som har erfarenhet av bilrekonditionering.

Potentiella

Även lack i allmänhet säljs separat från vax och andra protectants, den senaste trenden är att allt-i-ett produkter som gör jobbet för en mild polish och ett vax. Dessa lack är alltid den kemiska sorten, vilket innebär inga slipande ämnen ingår i formeln. Vanligtvis polerar uppgift för dessa är inte att ta bort ojämnheter, utan snarare för att maskera och spegelvända dem, och göra slut "pop". Detta resultat anses allmänt estetiskt tilltalande för bil entusiaster.

Missuppfattningar

Många gånger, på grund av marknadsföring, orden "wax" och "polera" används, vilket fick många att tro att de är samma sak. Emellertid i sin strängaste form, de är helt olika produkter. Ett vax är en skyddande beläggning som används för att förhindra oxidation och mycket mild repor på lacken. Av sig själv, inte vaxet lite för att förbättra finishen på bilen, eller ge ett skimmer. Om en polish och ett vax används tillsammans bör det alltid den polska som används först, följt av en grundlig beläggning av vax.

Funktion

För att ansöka bil polish, är en hand applikator vanligen det bästa sättet att gå. Det finns några trevliga maskin polermaskiner tillgängliga, men de kan åstadkomma förödelse på en lack i oerfarna händer. Med en hand applikatorn kan användaren ta sin tid och se till att misstag inte görs, och slipmedel i den polska gå inte för djupt i mål. Det är viktigt att använda en ren applikator, som smuts och fett kan skjutas in i mål och skapar fler problem än det löser. Om möjligt är det i allmänhet bättre att undvika polering en bil i direkt solljus, eftersom detta kan leda till att polera att torka för snabbt och orsaka skada på klarlack.

Identifiering

Det finns ingen brist på bil lack på marknaden. De mest populära varumärken är Meguiar's, Turtle Wax och Nu Slutför. Dessa produkter kan köpas på affärer auto restaurering, rabatt försäljningsställen auto eller på Big Box butiker som Target och Wal-Mart. I allmänhet kommer de billigaste priserna finns på de senare. Det viktigaste att komma ihåg när du handlar för bil polish är att läsa etiketterna noga och se till att produkten inte är en polsk när den säger dess en vax och vice versa. Marknadsföring och reklam har suddat ut gränserna mellan dessa mycket olika produkter.


Relaterade artiklar


hur man byter skivbromsar fram i en Dodge Caravan
hur man inspektera drivlinan i en Chevy Camaro
hur man inspektera för däck defekter i en Nissan Sentra
hur man kan kontrollera lufttrycket i ett däck i en Chrysler Town & Country
hur man byter skivbromsar fram i en Toyota Corolla
hur du justerar timing i en Chrysler Sebring
hur man byter en styrstag i en Nissan Sentra
hur man byter en dragstång slutar Subaru Outback
hur man byter tryck bil olja
hur man byter spänningsregulator i en Subaru Outback