hur man tvättar bilrutor

hur man tvättar bilrutor

Att hålla bilfönster rent och klart är viktigt, inte bara för att hålla bilen ser trevligt men också för att öka synligheten under körning. En kommersiell renare är inte nödvändigt att hålla glaset rent. En hemgjord blandning av ättika och vatten är allt som behövs för att få smuts och fingeravtryck bort av bilfönster, och polering fönstren med tidningen gör att glaset torkar utan ränder

Du behöver:.
Clean, tomma sprayflaska .
Tratt.
1 dl vit vinäger.
Vatten.
Skivor av tidningen.


1.
Sätt tratten i toppen av en torr, ren sprayflaska. Häll i 1 dl vinäger och tillsätt 3 koppar vatten. Skruva på locket och skaka lösningen att kombinera.
2.
Spraya ättika lösningen på både insidan och utsidan av bilen fönstren och se till att särskilt fokusera på fläckar av smuts och grime. Låt rengöringslösning i blöt i ca 1 minut.
3.
Torka av rengöringsmedel med ett tillknycklat tidningen, polering alla platser som har streck eller fingeravtryck. Tidningspapper ger en extra glans, så se till att du använder själva tidningen snarare än den glansiga annonser.
4.
Upprepa denna process ungefär en gång i veckan eller så ofta behövs. Att helt enkelt bort fingeravtryck, polera glas med ett blad av tidningen utan att använda ättika lösning.


Relaterade artiklar


hur man inspektera drivlinan i en Pontiac Grand Prix
hur man inspektera drivlinan i en Pontiac Grand Am
Hur fungerar en bil bromsar?
hur man kan kontrollera och fylla på en överföring fall i en Ford F-serie
hur man gör däck håller längre
hur man stämma upp en 2002 chevy förorts lt
hur man installerar bil subwoofer
timing ett kvicksilver 90 hk utombordare
hur du kontrollerar oljenivån i motorn
Hur spenderar en bil detailer en arbetsdag?