hur man kan påskynda en elektrisk skoter

hur man kan påskynda en elektrisk skoter

Vill ha extra liten boost på din scooter? Det är faktiskt lättare än du tror. Jag kommer att ge dig instruktioner om det enklaste sättet att göra din lilla scooter till stor potential

Du behöver:.
Din scooter modellnummer
RPM: s?.
Effekt?.
Borstad /Borstlösa.


1.
Research.
Först måste du ta reda på lite mer om din scooter. Hur många RPM: s? RPM: s avgöra hur snabbt din scooter kommer att gå med acceleration. Vad är wattal din scooter? Effekt bestämmer vikt kapacitet, toppfart och acceleration. Borstad /Brushless? Detta avgör endast hur ofta din scooter behov reparation och kontroll. För att hitta denna information du behöver göra lite undersökningar online. Du behöver din scooter modellnummer. Ta din scooter isär om du har så drastiska av ett behov av att hitta ditt modellnummer. Innan du går vidare föreslår jag att du tänker på dina handlingar i förväg. Varje elmotor kommer att bli dyrt att ändra. Om du är stram på kontanter jag definitivt bara rekommendera att köpa en ny skoter mer i hp /varvtalsområdet. Eller ännu bättre, investera i en gas scooter. Om pengar är inte en fråga och du vill att detta ska bara vara en cool projekt kan du fortsätta.
2.
Decide.
Hur mycket effekt vill du öka din skoter till? Vill du ha det 2 gånger så snabbt? Eller, 3 gånger så snabbt? Oavsett hur mycket snabbare du vill att din scooter gå, måste du hitta en motor på nätet som motsvarar dina förväntningar. Till exempel (mycket grov uppskattning, inte faktiska) säga att du har en 300 watts skoter på 2500 RPM. Du vill dubbla din hastighet. Så kommer du leta efter ett motor som har 600 watt och 5000 RPM. Du måste också tänka på att du kan ha problem med batteritiden. Därför bör du investera troligen i en ny och bättre batteri. De flesta batterier erbjuds med egna specifika laddare. Jag föreslår att du tar del av erbjudandet.
3.
Installera.
Nu när du har all din delarna, är det dags att installera dem. Med ditt projekt att bara vara en liten elektrisk skoter, bör det vara en mycket enkel, självförklarande process. Helt enkelt bort dina gamla motorn och montera den nya. Thats it! Din Projektet är avslutat och du är redo att ta din nya skoter ridning till max!

Tips och varningar


 • Försök inte att installera din motor om du har ingen erfarenhet av att arbeta med elektriska motorer.
 • Se upp för elektriska stötar.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan kontrollera och fylla på en överföring fall i en Cheva lavin
  hur man kan kontrollera linjer bränslesystemet
  hur man byter bakre signalljus i en ford explorer
  hur man gör bromsar längre
  Felsökning tändsystemet i en Honda Prelude
  hur man söker slitage eller sprickor på bälten i en Honda CR-V
  hur man gör anti-FOG-lösningen
  hur man byter en dragstång slutar Cadillac Escalade
  hur man rengör en frisk luft ventileras på en saturn ion
  om bilstrålkastare