hur man installerar motorhuven fjädrar på en Camaro

hur man installerar motorhuven fjädrar på en Camaro

Bil huva fjädrar hjälpa bilförarna genom att montera den huven på motorutrymmet, medhjälp i att lyfta och hålla huven på plats medan motorn reparationer eller underhåll utförs. Vissa Chevy Camaro kom lager med huva fjädrar. Men under tiden fjädrarna har antingen slitna eller var inte med på en bil entusiaster. Eftersom antalet samlarobjekt för denna årgång bil stil fortsätter att växa, är eftermarknaden tillverkaren levererar allt fler eftermarknaden delar för det. En eftermarknaden del som många entusiaster letar efter är huven våren och i stället har huven fjädrar installeras av en bil affär, är hem mekanik väljer att installera själva delarna.

Du behöver:
Hood våren kit
. Ratchet inställd.


1.
Pop huven release om Camaro och öppna motorhuven. Förmodligen kommer det att finnas en metall stötta stången i motorrummet som du kan använda för att stötta suffletten upp medan du arbetar på det. Om inte, kan du mode en av en gammal kvast eller har en medhjälpare hålla det för dig. Leta reda på huven gångjärn monteringsfästena den bakre del av luvan.
2.
Använda lämplig storlek med spärrfunktion, lossa och ta bort skruvarna från endast en av de fästen på motorhuven . Ta bort och ersätta en enda gångjärn i taget kommer du att kunna hålla huven monterad och anpassat till bilen under processen och kommer att kraftigt påskynda vända tid på detta projekt. Ta bort bultarna som håller gångjärnet till bilen ram på insidan av motorrummet också.
3.
Hitta rätt gångjärn våren för den sida av bilen som du arbetar med ( dvs höger eller vänster) och använda tillverkaren som hårdvara för att montera våren för att bilen ramen i stället för den gamla gångjärn. Se till att montera gångjärn i upprätt läge, inte stängt läge, för att göra det lättare att montera motljusskyddet på våren.
4.
Igen, med den medföljande hårdvara, bifoga huven våren för att monteringsfästet av Camaros huva. Upprepa steg 1-3 för den andra sidan och ta bort prop staven från insidan av motorutrymmet genom att avlägsna dess monteringsbultar.

Tips och varningar


 • Som det fanns några Camaros som följde med den här funktionen kan du ha bra junkyards tur kontrollera eller skrotgårdar efter förlista eller uppgick Camaros med huva fjädrar som skall hade för låga priser.
 • Var noga med att montera fjädrarna på lämplig sida av bilen som montera dem upp och ned eller på fel sida kan skada din köksfläkt och andra skivor kroppen.


 • Relaterade artiklar


  Vad gör en automatisk detailer göra?
  hur man kan kontrollera oljan i en Toyota Previa
  hur man förbereder en bil för att spara bränsle
  hur man köper ett bilbatteri
  hur man byter skivbromsar fram i en Nissan Altima
  hur man byter en dragstång slutar Oldsmobile Alero
  hur man inspektera drivlinan i en Kia Spectra
  hur du justerar timing i en Nissan Sentra
  hur man byter värmaren kärna i en Subaru Outback
  hur man installerar tändstift