hur man installerar klädsel

hur man installerar klädsel

Installera ny klädsel i bilen kan vara ett trevligt sätt att spara pengar, men det är viktigt att se till att du läser igenom instruktionerna noga. Om du installerar ny klädsel felaktigt eller missar ett steg, det kan ge era platser mindre än professionellt utseende. Även om detta kan vara ett något utmanande företag och kräver att du är uppmärksam när du tar bort den gamla klädseln så att du kommer ihåg var de olika skruvar och andra små delar går så att du lätt kan montera bilbarnstolen med sin nya klädsel är det inte en omöjlig.

Du behöver:
Metal cutter
. Tång.
Hog ringar.
Hog-ring tång.
Hog-ringen fräsar.
Ratchet inställd.


1.
Ta bort platser från din bil. Normalt finns det fyra bultar, även om det kan vara mer, beroende på märke och modell på bilen, att sitta med i styrelsen på plats. Du måste ta bort dessa innan du tar bort sitsen.
2.
Ta bort alla plast trim bitar. Normalt är det skruvarna som håller dessa bitar tillsammans, så se till att du etikettera dem när du tar bort dem, så du kan byta ut dem när när du lägger till ny klädsel.
3.
Vänd stolen upp och ned. Det finns vanligtvis fyra bultarna som håller dynan till ramen, och du behöver ta bort dessa för att ta dynan av.
4.
Ta bort J-hooks eller Hog- ringar som håller tyg eller läder till sittdynan pannan.
5.
Ta tyg eller läder och vik den mot mitten av sätet. Detta kommer att visa mittlinjerna in söm.
6.
Om centrum sätter sömmen linjer är anslutna till dynan med hog-ringar sedan klippa dem. Om de är fästa med kardborreband, sedan försiktigt isär de två delarna.
7.
Vänd sidosätets rätt upp igen. Avlägsna huvudstödet och lägg den åt sidan om din plats har en. Vänd ryggstödet upp och ner.
8.
Beroende på vad som håller klädseln på dynan, klipp Hog-ringar, packa upp dragkedjan eller ångra i J-krokar.

9.
Skär Hog-ringar, eller separera kardborreband som håller linjen sätter sömmen till skum. Rulla klädsel upp.
10.
Om din plats har en hård rygg skruva bort skruvarna i botten som håller ner på hårda tillbaka till stolen. Beroende på om sätet glider upp eller ner för att ta bort det, skjut på lämpligt sätt och ta bort den.
11.
Du ska nu se de bifogade filerna som håller klädseln sittunderlag till ram. Dra täcka upp och över dynan. Det bör vara mycket lös, om det verkar fastnat i något, då du kan ha missat att ångra en bifogad fil. När det är helt löst, helt enkelt ryck locket upp och över nackstödet inlägg tills du har helt bort det.
12.
Du vill lägga till ny klädsel på baksidan, och sits helt enkelt tillämpa samma steg bakåt börjar med steg 14 och slutar med steg 3.
13.
bort klädseln på nackstöden genom att dra loss J-hooks och rullning av klädseln från kudden.
14.
Roll ner ny klädsel på nackstödet dyna och sätt tillbaka J-krokar. Sätt fast nackskydden.
15.
Sätt ryggstödet i bilen, sätta tillbaka alla skruvar och alla kontakter för de elektriska.
16.

Sätt tillbaka alla plast bitar, och du har slutfört installationen av nya bilklädslar.

tips och varningar


 • När du tar bort en baksätet, finns det oftast en bult eller klämma på framsidan kudde, och eftersom du måste ta bort dynan innan du tar bort baksätet, se och ta bort den bulten eller klipp först. Spara alla bultar och andra delar som du tar bort när du tar bort sätena och minns var de kom ifrån eller etiketten varje grupp som du tar bort sätena. När mellan två kardborreband stycken som håller linjerna sätter sömmen på dynan, var försiktig att du inte riva den sida som är ansluten till dynan från dynan.
 • mycket försiktig när du tar bort din plats , särskilt framsätet, eftersom det kan vara elektriska ledningar fästas under den. Var noga och ta bort kontakter innan du tar bort sitsen, annars kan du slita ut nyckeln kablar som du behöver för att bilen ska kunna köras.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan kontrollera och fylla på en överföring fall i en dodge ram
  om anti-fog spray
  hur man byter fläkt i en Chevy Camaro
  hur man inspektera drivlinan i en Toyota Corolla
  hur man byter en glödlampan i en Honda CR-V
  hur du kontrollerar lufttrycket i däcken
  hur man byter en dragstång slutar Nissan Maxima
  hur man byter olja och filter
  hur man inspektera drivlinan i en Mercury Cougar
  Felsökning avgassystemet i en Subaru Outback