hur du tar bort dekaler från någon metall, plast eller målade ytor

hur du tar bort dekaler från någon metall, plast eller målade ytor

ta bort dekaler från en metall, plast eller målade ytor kan vara en utmaning om du inte vet hur man korrekt att ta bort dem

Du behöver:.
värmepistol


1
Först måste du värma upp dekalen eller grafik med en värmepistol eller hårtork. Placera inte värmekälla till nära dekal eller kommer det att skada målade eller plastytor. Jag rekommenderar ca 1-3 inches bort. Flytta värmekällan fram och tillbaka över dekalen sakta i cirka 15 sekunder baserat på storleken på dekalen (den större dekalen ju längre du kommer att behöva värma upp den).
2.
Nästa skal sakta bort ett hörn av dekalen (övre eller nedre). När ni gör detta, samtidigt använda värmekällan stänga där du är peeling dekalen för att minska limfogen av dekalen tills dekalen är helt avlägsnas från ytan. Om du gör det rätt kommer du att lämna några rester från den självhäftande bakom. Om det finns limrester bakom vänster använda värmekällan över limmet och gnugga fingret över den för att ta bort resten av det men var försiktig eftersom det tar mycket värme för att ta bort dekalen lim (mer värme än att ta bort dekalen själv) . Jag anser att detta en konst när du är duktig på det. Det tar tid och tålamod att utföra den här uppgiften.
3.
Innan olika dekalerna, polera ytan med en polish, INTE ett vax, att ta bort konturerna av dekalen på ytan . Använda vax i stället för en polsk gör att dekalen för att inte fastna på ytan mycket väl och kommer att lossna med tiden. Tillämpa vax efter dekalen tillämpas är ok. Du kan polera ytan hand med Teri trasa eller en maskin buffert med en skum pad.

Tips och varningar


 • Dessa steg kommer att fungera på alla underlag.
 • Var försiktig på plastytor eftersom de värms upp mycket snabbare och det är lättare att skada ytan på grund av hög värme.
 • värmepistol eller hårtork måste bli varm innan du tar bort dekalen och ytan sig av dekalen är varm och när värme tillförs under en tid.
 • När du har dekalen hörnet skalade upp, försök att hålla fingrarna borta från direkta sökvägen till värmekällan. Det är lätt att bränna dina fingrar om du inte är försiktig.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter olja i en 2001 Harley Davidson Fat Boy
  Hur får man en billig olja förändring för din bil
  hur du ersätter din relä blinkers i en Ford Focus
  hur man kan kontrollera automatisk transmissionsolja
  hur man professionellt reparera kluvet måla på en bil
  hur man rengör hundhår av din bil klädsel
  hur man byter skivbromsar fram i en Mitsubishi Eclipse
  hur man kan påskynda en elektrisk skoter
  Hur fungerar en tune-up hjälpa en bil?
  hur du kontrollerar oljenivån i motorn