Hur kromrengöringsmedel arbete?

Hur kromrengöringsmedel arbete?

Vad är krom?

Det finns inget vackrare än glänsande krom. I vissa fall uppnå det spegelklara bilden är hårt arbete. Ibland tar det timmar av polering. Använda kromrengöringsmedel är ett sätt att uppnå en skimrande glans. Den metall som används i förkromning av stål och andra metaller kallas krom. Denna metall kan motstå mattas och vanligtvis håller sin glans längre än de flesta andra metaller. Men det är rost krom's största fiende. Chrome kommer att utveckla rostfläckar med tiden eftersom det oxiderar. Om förkromning är av mycket hög kvalitet, kommer det att bli mer motståndskraftig mot rost. Men så småningom en del rost oundvikligt. Om du inte tar bort rost i tid, kan det testar dina krom permanent.

Hur renare arbetsmiljö?

kromrengöringsmedel huvudsak tar bort rost som bildas på krom och återställer dess naturliga lyster. Ju renare innehåller starka kemiska ingredienser såsom fosforsyra och butoxigrupper etanol. Dessa kemikalier fungerar som slipmedel och strippa agenter, de kan ta bort rost snabbt och enkelt. De kemikalier i renare arbetsmiljö för att ta bort rost och återställa förkromning. Replating minimerar brister i metall som resulterat grund av rosten. Dammsugaren bör arbeta för att återställa krom så länge det inte är fjällning eller urkärnade för djupt. Kromrengörare kommer inte skal, flagnar eller chip. De kommer att skydda krom mot korrosion och skrovlig. Kromrengörare normalt används som en försiktighetsåtgärd metod för att skydda krom. Eftersom när Chrome är förstörda, är chansen att den kommer att bytas ut.

Hur kan rost undvikas?

Rust samlas på krom är oundviklig. Det finns ingen bergsäkert sätt att undvika det. Det enda sättet att hindra det från att bilda är att hålla fast det förkromade bit ren och polerad. Har både på regelbunden basis, och detta bör bidra till att minska uppkomsten av rost. Det kommer att hålla bit mousserande. Använda kromrengöringsmedel på regelbunden basis kommer att bidra till att undanröja rost som gör form och hålla den från att nå långt framskridna och blir för märkbar. Som i flesta fall är förebyggande den bästa metoden att bekämpa rost.


Relaterade artiklar


installera motorcykel grepp
hur man byter en glödlampan i en Chrysler Town & Country
hur du kontrollerar bilens olja
hur man inspektera drivlinan i en dodge ram
hur ånga rengöra en bilmotor
hur man inspektera drivlinan i en kvicksilver bybo
Hur du manuellt stänga elektriska månen tak på en Toyota Previa
hur man inspektera drivlinan i en GMC Sierra
hur du justerar timing i en geo tracker
hur man byter en styrstag i en Cheva corvette