om vinyl sprayfärg

om vinyl sprayfärg

Slitage med tiden kan orsaka den ursprungliga lyster av glänsande vinyl yta som används varje dag för att blekna. Restaurering är möjlig genom en tillämpning av vinyl sprayfärg, ett ekonomiskt alternativ för gör-det-självare. På kort tid kan vinyl sprayfärg tillämpas för att ge den ytan ett nytt utseende och en längre livslängd

Identification

Vinyl ytor består av plast polymerer som kan bära ner med tiden. Vinyl i sprutlackeringsfärger är en produkt utformad för att erbjuda en snabb och även sättet att reparera en vinyl yta. Vinyl sprayfärger bilda en kappa som ligger mycket väl till den målade ytan. Många vinyl ytor är mjukt och flexibelt, därför vinyl sprayfärg är utformad med flexibilitet i åtanke. Det hindrar också fukt från att tränga genom den restaurerade vinyl, och färgen flexibilitet minskar sannolikheten för vinyl sprickbildning. Dessutom vinyl sprayfärg återställer färgen på vinyl ytan med ett skikt av färg som motstår blekning.

Typer

Vinyl sprayfärg används för att återställa en mängd olika ytor. Det kan tillämpas på instrumentpaneler och säten fordonet, som tenderar att försvinna från strålar solen. Vinyl sprayfärg kommer att återställa färg och glans skalat bort med tiden. Vinyl sprayfärg kan också återställa vinyl möbler, samt bagage och sportutrustning, såsom tyngdlyftning bänkar och löpband, och säten cykel.
Vinyl sprutlackeringsfärger finns i flera färger som matchar den gemensamma vinylen produkter på marknaden . Från den klassiska svarta och vita, till mocka kaffe och isabell, plastmatta sprayfärg restaurering kommer att medföra någon vinyl yta tillbaka till sin ursprungliga utseende.

Fördelar

Vinyl sprutlackeringsfärger har hartser vinylfärg, vilket innebär att vinyl är används för att återställa den slitna ytan vinyl i ansökan. Den vinylfärg i sprayform tillåter en jämn fördelning av färg, över ytan. Med avsaknad av penseldrag och veck kommer vinyl sprayfärg ge ett enhetligt utseende till det återställda vinyl.
För att få maximal nytta av att återställa din vinyl yta med vinyl sprayfärg, tillämpa en tung första lagret. Detta kommer att mätta de gamla vinyl, vilket ger en fullständig och grundlig täckning. Det ger också en stark bas för ett extra skikt, om så krävs. Tillämpa mer än ett lager får den förlänga tiden innan en annan reparation av vinyl krävs.

Varning

Använd vinylfärg på en väl ventilerad plats, och slitage huden skydd för att undvika irritation. Även när du använder färg för att återställa en bil matta, tillämpa vinylfärg på hela området så att små variationer i färg, liksom kontrasten mellan det gamla och det nya, inte sticker ut. Även om platsen behandling kan återställa platsen, ser det ut som en ny plats på en sliten yta.

Överväganden

Vinyl är en allmänt använd produkt, på grund av dess mångsidighet och funktionalitet. Det verkar i många hushåll och objekt verksamhet, från bagage till stolar till bilar, och med tiden kan de spricka, slitage eller blekna. Vinyl sprayfärg är ett billigt alternativ till reupholstering eller köpa ny ersättare. Den kan tillämpas, med omsorg och tålamod, att ge den där speciella, sentimental post ett nytt hyresavtal och ett förnyat utseende.


Relaterade artiklar


hur man byter de viktigaste relä i en Acura Integra
hur man byter olja för automatiska växellådor i en GMC Sierra
om streck ljus
hur du gör din bil bränslesnåla
om däcktryck
hur du justerar timing i en Ford Taurus
blanketter som behövs för att sälja en bil
Hur upprätthålla motorolja hjälpa till att hålla en motor i funktion?
hur man rengör surt regn från bilfönster
hur man byter skivbromsar fram i ett kvicksilver bybo