hur man underhåller en miljöbil

hur man underhåller en miljöbil

Att upprätthålla en ren bil ökar din sinnesfrid och kan förbättra din körupplevelse. Kör omkring i en papperskorg hink är inte bara pinsamt, men också störande. Ingenting är värre än en halvfull vattenflaska rulla runt bilen kvarblir under bromspedalen. Gör dig själv, dina passagerare och andra trafikanter en tjänst och städa upp din bil
1.
Att bibehålla en ren bil ökar din sinnesfrid och kan förbättra din körupplevelse. Kör omkring i en papperskorg hink är inte bara pinsamt, men också distraherande. Ingenting är värre än en halvfull vattenflaska rulla runt bilen kvarblir under bromspedalen. Gör dig själv, dina passagerare och andra trafikanter en tjänst och städa upp din bil.
2.
Utveckla en vecka rutin. Precis som motion om du vill behålla ett visst sken av renhet i bilen måste du skapa en rengöring rutin. En gång i veckan om det är en vardag eller helg, sätt dig i bilen bort alla skräp och suger ut det. Om du inte vill dra ut hushållet vakuum, få en damm buster eller ta den till lokala biltvätt och använda sitt vakuum efter att ha kört den genom biltvätten.
3.

Ta hjälp av din familj. Alla som drar nytta av bilen har för att hjälpa till rengöra den. Även lilla Timmy kan vaggande och tillbaka till huset bär hans frukt snacks, flaska och leksaker. Gör det ett spel och tåg honom från ung. Förhoppningsvis kommer han att njuta av spelet och fortsätta att hålla bilen ren.
4.
Rengör insidan fönstren. Även om du inte tillåter folk att röka i bilen, interiören fönster har ett sätt att utveckla en smutsig film. Samma dag du dammsuger insidan av din bil, se till att du rengöra fönstren också.
5.
Njut av den rena bilen. När du får för vana att bibehålla en ren bil, kommer du att märka att du inte kommer att kunna stå en smutsig bil. Inte längre behöver du påminna dig själv för att rengöra din bil eftersom det kommer att bli en naturlig önskan att hålla en ren bil.

Tips och varningar


 • Nu när du listat ut hur man bibehåller en ren bil, är det dags att börja på lägenheten.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter tändstift
  hur man inspektera för däck defekter i en Mazda6
  Hur fungerar en bils färg chip?
  hur man anmäler potthål i Chicago
  hur man håller insidan av bilen ren
  hur man underhåller bildäck utan att rotera dem
  hur man byter en glödlampan i en Toyota Highlander
  hur man byter spänningsregulator i en Subaru Outback
  hur man rengör plast akvarieväxter
  om däcktryck