hur man kan spara dig från att köpa nya däck till din bil

hur man kan spara dig från att köpa nya däck till din bil

85% av amerikanska förarna att underlåta att göra detta en enkel sak som kan rädda dem från att behöva köpa en till två uppsättningar av däck under hela löptiden för sin bil. Var inte en statistik! ! Spara dina däck

Du behöver:.
Tröttna tryckmätare
Luftkompressor.


1.
85% av förarna inte riktigt kontrollera däcktrycket. Felaktigt pumpade däck minskar din bränsleförbrukning med över 3% och orsaka onödigt slitage på dina däck.

Investera i en kvalitet däck tryckmätare, helst en digital. De flesta manometrar är $ 10-$ 20 och finns på butiker auto utbudet och webbplatser
2
Hitta spindeln på dina däck. . . Det handlar om 1,5 inches lång och har en liten skruvkork på slutet. Följ anvisningarna som följde med däck tryckmätare och testa trycket i alla fyra däcken. Skriv ner vad trycket är för varje däck.
3.
Många gas och bensinstationer har fri luftkompressorer du kan använda för att fylla dina däck. Du kan också välja att investera i ett hem kompressor, speciellt om du har flera bilar.
4.
Fyll dina däck till den rekommenderade nivån (se Varningar). Skriv ner på listan hur mycket luft du sätter i varje däck och sätta listan i handskfacket. När du kontrollerar lufttrycket i däcken igen om en månad, se listan för att se hur mycket varje däcket läcker. Om ett däck läcker luft snabbare än de andra, kanske du vill ha den kontrolleras av en fackman.

Tips och varningar


 • Kontrollera lufttrycket i däcken när däcken är "kalla", har stått stilla i tre timmar eller mer, eller inte kört mer än en mil.
 • Kontrollera lufttrycket i däcken varje månad. Länka verksamheten med något annat du gör en gång i månaden (till exempel att betala din bil betalning eller hyra).
 • Glöm inte att kolla din motorcyklar, ATV och cyklar också!
 • VIKTIGT! Se alltid din instruktionsbok eller dörren sticker för bilens rekommenderade däcktrycket nivå. ISKA på själva däcket är "högsta" nivå, och inte vad trycket egentligen borde vara.
 • 27% av personbilar och 32% av lätt lastbil på U. S. vägar har ett eller flera däck allvarligt över-eller uppblåst.
 • Ett däck kan vara 20% över-eller uppblåst utan att föraren är kapabel att berätta visuellt.
 • Däck naturligt tappar ca 1-2 pounds av tryck (psi) varje månad.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter olja för automatiska växellådor i en GMC Sierra
  hur man stämma upp en 1999 Jeep Grand Cherokee
  hur du tar bort motoreffekt fönster på en 1997 sunfire
  hur man inspektera för däck defekter i en Hyundai Santa Fe
  hur man byter vindrutetorkare i en Ford Focus
  hur man håller insidan av bilen ren
  hur man byter en värmare kärna i en ’92 ford explorer
  hur man byter vindrutetorkare i en Ford Mustang
  hur man inspektera drivlinan i en Mitsubishi Galant
  hur man byter en styrstag i en Chevy Cobalt