hur man kan förbättra diy strålkastarna ersättning

hur man kan förbättra diy strålkastarna ersättning

EHow. com innehåller många välskrivna gör-det-själv-artiklar om att ersätta bil-strålkastare, jag har använt en själv och fann det mycket informativt. Men i de exempel jag hittade, var de artiklar riktade mot specifika märken och modeller av bilar, medan saknas några allmänna tips en DIY mekaniker bör överväga när man arbetar på auto strålkastarna
1.
Skyddshandskar skall användas. Även om det bara är ett par gamla trädgården handskar eller läder utomhus handskar, kommer du att vara nöjd med skydd. Området bakom en strålkastare är ett trångt utrymme och oftast smutsig och fet. Du sannolikt kommer att behöva lite kraft för att ta bort den elektriska anslutningen från glödlampan. När det släpper är det lätt att skära händerna. Även det lilla utrymmet och armbåge fett behövs kan få dig att bryta den gamla lampan.
2.
Vidrör aldrig glaset på glödlampan. De oljor på huden kan bränna vid högre temperaturer som kan förmörka lökens intensitet. Fett kan också reagera med kvartsglas och förkorta livslängden på lampan. Kom ihåg Steg 1 och du bör vara redo.
3.
Använd termometer fett under installationen. Glödlampa fett är något som många nybörjare DIYer's kan förbise. Du hittar troligtvis ett litet paket på samma bildelar butiken där du köpte den nya lampan, titta runt kassadisken-troligen kostar ungefär en dollar. Sprid lite fett på anslutningen stiften innan återförena elektriska ledningar. Fettet kommer att fungera som smörjmedel vid installation och även skydda dina anslutningar från korrosion.
4.
Repoint din strålkastare efter installationen. Ibland under glödlampsbyte, kan din strålkastare blir utslagen runt. En off-centrerad strålkastare är nästan lika ineffektivt som utbrända glödlampan. Peka din ljus på en garageport åtta och tio meter bort att kontrollera pekar. Små justeringar med skruvmejsel lätt göra mindre pekar förändringar. Dessutom, om du lever i ett tillstånd som kräver automatisk inspektioner, strålkastare pekar är en säkerhetskontroll. Du kan spara dig mekanik arvode för justering.


Relaterade artiklar


hur man byter vindrutetorkare på en dodge ram
hur man byter ett luftfilter i en Toyota Tacoma
hur man byter en styrstag i en Dodge RAM
hur att sälja en bil snabbt i Wisconsin
hur man byter Värmeslangarna i en Nissan Maxima
hur man inspektera för däck defekter i en Hyundai Santa Fe
hur ändrar kabinen luftfiltret på en BMW Z4
hur man gör tvål biltvätt
hur man söker slitage eller sprickor på bälten i en Chevy Camaro
hur man rengör RV varmvattenberedare