hur man kan återställa vintage motorcykel står

hur man kan återställa vintage motorcykel står

Vintage motorcykel står kan göra ett bra komplement till alla motorcykel samling. Men många vintage står ser väldigt skröpliga och knappast användbart alls. Med lite rengöring och byte, men kan din vintage motorcykel monter ser helt nya och vara till nytta igen. Använd denna står för att hålla upp dina mest prisade motorcykel

Du behöver:
Hylsnyckel och /eller skruvdragare
. Nål-tång.
Industriell styrka metall renare.
Standard metall polish.
Ersättning gummi rör ändar.
Ersättning träskiva.


1.
Ta bort trälock till motorcykeln stå med en hylsnyckel eller skruvmejsel vid behov. De flesta av dessa toppar trä är säkrade med endast två skruvar, och därför bör avlägsnas vara ganska enkel. Borsta bort eventuellt kvarvarande trä partiklar när toppen är bort.
2.
Ta bort alla gummi slutar som täcker ändarna av ram rör. Dessa vanligtvis är limmade på, så vissa nyfikna med en tång eller en platt skruvmejsel vara nödvändig.
3.
Använd en industriell styrka Metalltvätt att ta bort eventuell rost och uppbyggd som på ramen på stativet. En stålborste kan komma till hands när du gör detta, men när du använder pensel, vara noga med att inte trycka ut metallen på ramen
4
Använd en vanlig metall polish att ge. . ramen skinande nytt liv. Detta kommer att föra tillbaka skönheten i foten.
5.
Tillbaka gummi ändar som du tidigare tog bort med nya. Gummi ändar för många olika storlekar finns på många större järnhandeln. Var noga med att säkra målen med epoxilim.
6.
Byt trälock med en minskning på nytt trä. Välj trä som ser bra ut och kompletterar färgen på metallen. Men också välja ett träslag som är tuff och klarar vikten av en tung motorcykel. Använd nya bultar eller skruvar vid byte denna pjäs.

Tips och varningar


 • När du väljer ersättning bultar, välj bultar med minsta huvud möjligt så att de inte kommer att skrapa på eller hindra sittande på din motorcykel.
 • Var medveten om flaskhalsar vid arbete runt motorcykeln stå.


 • Relaterade artiklar


  Hur fungerar en bil bromsar?
  hur man söker slitage eller sprickor på bälten i en Nissan Altima
  hur ändrar termostaten i en Dodge intrepid
  hur du ersätter din relä blinkers i en Ford Focus
  Felsökning tändsystemet i en ford explorer
  hur man byter bakre signalljus i en Nissan Sentra
  hur man söker slitage eller sprickor på bälten i en Cheva corvette
  hur man rengör RV varmvattenberedare
  om anti-fog spray
  hur man byter en styrstag slut i en Cheva Silverado