hur man framgångsrikt kan skrapa is och snö från din bil

hur man framgångsrikt kan skrapa is och snö från din bil

Jag är inte ett stort fan av skrapning is på min bil på morgonen. Om du bor i nordost eller någon-annan som blir kall nog (även i områden som Georgien), kan isbildning på din bil. På grund av detta, jag ibland måste ägna minst en bra 15-20 minuter att få nog av isen utanför. Efter år av att hantera denna, här är några tips om hur man hanterar det . . .

Du behöver:
Gips skrapa
. Ice.
Bilen.


1.
Först aktiverar bilen på och värmaren. Om du kan vänta, låta bilen värmas upp i ett par minuter. Dessutom slår du på bakrutan defroster. Genom att göra detta, kommer din bil att göra halva jobbet åt dig i åtminstone delvis smältande isen.
2.
Häll inte vatten (varmt eller kallt), eftersom det kommer bara att frysa över skapa en ny islager, eller värre, kan det spricka på vindrutan. Dessutom, använd inte din vätskor vindrutetorkare eftersom det kommer också att frysa. Jag vet att de kallar denna vätska "anti-frysa", men tro mig, kommer det åtminstone delvis frysa och lämna ett stökigt kappa på vindrutan.
3.
definitivt använda en plast isskrapa. Om du inte har en eller kan inte hitta din, försök inte att skrapa bort det med något metallföremål (t ex skruvmejsel). Du kan hamna repas dina fönster eller sprickbildning det.
4.
Tiden skrapa snö kan få tröttsamt (särskilt om du måste göra mer än en bil). Jag skulle starkt rekommendera en upp och ner rörelse närhelst möjligt. På framsidan har du sannolikt kommer att flytta armarna i sidled (eller fram och tillbaka), men på sidorutorna, skrapa upp och ner. Detta kommer att hjälpa dig att spara energi eftersom allvaret åtminstone kommer att hjälpa dig under nedåtgående rörelse.


Relaterade artiklar


hur du ska justera bromspedalen höjd i en Nissan Pathfinder
Felsökning bränslesystemet i en Jeep Grand Cherokee
hur du fyller i vätskan Vindrutespolare i en Mitsubishi Eclipse
hur man byter värmaren kärnan i en Ford Focus
hur man byter ett bilbatteri
hur du ersätter din relä blinkers i en Ford Focus
hur man söker slitage eller sprickor på bälten i en Ford Mustang
Felsökning tändsystemet i en Subaru Outback
elmotor testning och felsökning
hur du gör din bil bränslesnåla