Hur fungerar ett intag arbete?

Hur fungerar ett intag arbete?

Du behöver:
tröttna tryckmätare
. Luftkompressor

Combustion

Din motor behöver bensin för att köra och luft för förbränning -. Ingen eld kan bränna utan syre. Luften låter gasen brinna och skapa makt för motorn. När utlöste, den gas-med hjälp av luften-antänds i en explosion som skapar trycket. Och trycket förmedlas till kolvarna.

Standard Intag

Standard luftintag syresätta gasen inuti motorn. När de antänds förbränner blandningen och skapar tryck. Trycket gör att motorns kolvar till pumpen och motorn att vända. På grund av närheten till intaget mun till den heta motorn är varm luft sugs in när du använder en standard intag. Varm luft är inte lika tät som kall luft och tar mer plats inne i motorn. Mindre syre betyder mindre explosiv förbränning och lägre hästkrafter.

Kallt luftintag

kallt luftintag pumpa kall luft i motorn. Intaget är placerad nära den heta motorn och får kall luft ner nära stötfångaren. Den kalla luften är tjockare än varm luft och förpackningar mer syre i motorn-som utfärdar motor med fler hästkrafter. Kall luft intag ge bästa prestanda och mest hästkrafter.

Filter

Filter hålla skräp från att komma in din motor. De lägger vid mynningen av intag och filtrera ut skräp och rester samtidigt som luft i. Men blir dessa filter igensatt från tid till annan. När filtren är tilltäppta, gasen inte ordentligt syresatt-så mer gas bränns än nödvändigt. Luftfilter ofta ut under oljebyten till stöd i bränsleekonomi.


Relaterade artiklar


hur man byter olja för automatiska växellådor i en Cheva Silverado
hur man byter en styrstag slut i en Ford Focus
hur man byter Värmeslangarna i en Mitsubishi Eclipse
hur man återställer datorn på en 2003 gmc
om bilbatterier
hur man inspektera drivlinan i en Pontiac Grand Prix
hur man byter luftfilter på en Suzuki självkänsla
hur du justerar timing i en Ford Mustang
tips för att sälja en bil privat
hur du justerar timing i en Ford F-serie