om vindrutan-bricka pumpar

om vindrutan-bricka pumpar

Vindrutetorkare kräver en vindruta bricka, ett system som använder en pump för att producera vätska vindrutan vatten, att fungera korrekt. Systemet gör det möjligt vindrutan bladen att torka av fönster i en vätska sätt. Utan vindrutan-spolarpumpmotor skulle vätskan inte utsöndras och bladen skulle inte fungera

Betydelse

Motorfordon använda 01:59 vindrutetorkare att svepa över fronten och i vissa fall, bakrutor på ett fordon. Den svepande rörelse används för att effektivt torka bort regn och smuts. Som enligt lagar, operativa fordon såsom bilar, bussar, tåg, flygplan och vattenscotrar, måste vara utrustade med vindrutetorkarna. Denna lag fungerar att säkerställa att varje bilist är i drift sitt fordon med en tydlig ohindrad vy av vägen.

Geografi

Hundratals tillverkare runt om i världen producerar vindrutan-bricka pumpar är dock Trico Products mest kända och respekteras. Den Trico spolarpumpmotor inventering omfattar 37 originalutrustning stil 12-volts pumpar, även modeller 11-529, 11-530 (var förenligt med Caravan, Grand Caravan, Town Country, Voyager och PT Crusier).

Effekter

Mest Vindrutespolare pumpar kommer med stor slanglängd, överflödig längd som inte används kan döljas i rutan bredvid oljebehållaren. För enkel hantering, byta vindruta-bricka pumpar kontakten i dragningen av den ursprungliga pumpen.

Överväganden

ligger på den nedre sidan av vattentank, vindruta-bricka pumpar producera en vätska Vindrutespolare som smörjer och gör att svepande rörelse av vindrutan blad. Denna vätska används sedan för att rena buggar, smuts, sot, smuts och avlagringar från fönstret. Beroende på modell kan de flesta spolarpumpmotor kit producera spray makt fabrik originalutrustning (42psi det rekommenderade trycket för en 1-liters behållare). De flesta ersätta kit är tillverkade för att matcha befintliga torkarblad system, beroende på märke och modell på bilen förstås. Pumpar är även effektivt under svåra kallt väder, när det är nödvändigt att lossa hård snö från ett fönster.

Fördelar

Vindrutespolare pumpar i allmänhet säljs med en reservoar och pump kit. Satsen används för att för allmänt underhåll och reparation av originalet och ersättande utrustning.
Några Vindrutespolare pumpar är exklusivt för bakrutorna. Modeller med en främre och Bakrutetorkare /spolare systemet kommer att märkas i enlighet därmed. Kontrollera artikelnummer på nuvarande enheten-om byte -. Före beställning

Storlek

Vindrutespolare pumpar kan köpas online på Amazon och Special offer eller i en butikskedja som Mål från $ 6 för en grundläggande handbok version till $ 21 för en bricka ersättare pump kit. Kommersiella modeller som Liquidynamics Air membranpumpar Pump kan kostnaderna så mycket som $ 300 på nätet.

Varning

Sörja körsäkerhet med en ny eller ersättande vindrutan-bricka pump. En skadad eller inte fungerar spolarpumpmotor kan leda till en olycka på grund av dålig sikt.


Relaterade artiklar


hur man byter bakre signalljus i en Toyota Highlander
om bilvax
Så här hjälper du motorn gå smidigt och håller längre
hur du tar bort självhäftande vinyl plattor
hur man håller speglar från imma upp
hur man byter en clockspring i en Nissan Pathfinder
hur man byter skivbromsar fram i ett kvicksilver bybo
hur man leta efter slitage eller sprickor på bälten i en saturn ion
Felsökning tändsystemet i en Oldsmobile Alero
hur man hanterar en tvist bilreparationer