om gnugga förening

om gnugga förening

En av de bäst bevarade hemligheterna bland yrkesverksamma auto organ gnuggar förening. Det är en billig fix för mindre repor, en förebyggande åtgärd för rost och ett bra sätt att förbereda en bil för en ny lack. Det finns flera grader av gnugga förening, från fin till grov, varje användas för vissa typer av repor. Rätt använt kan det spara tid och pengar

Betydelse

Rubbing förening sägs vara ett botemedel mot repad bil färg. Auto proffsen svär förmåga gnugga förening att ta ut scratch rätt av en bils färg. Gnugga förening som också bidrar till att avlägsna oxidering från bilar innan den skapar ett hål i kroppen. En vanlig användning är för att ta bort repor före målning.

Funktion

Rubbing förening fungerar som det är smörjas in bilen. De fina kornen i den sammansatta flytta huvudsak färg runt för att bli lika djup som scratch. Därför bör gnugga förening endast användas för lättare repor. Många av kroppens mekanik rekommenderar användning av en polymer innan gnugga förening. Som polymeren torkar fyller den repa i lacken. Den gnugga sammansatta sedan hjälper Polera av att likna den omgivande färgen.

Funktioner

Ett grundläggande inslag i gnugga förening är grus. Fine-grus föreningar används för lätt arbete-i repor som är mindre och behöver bara polering ut. Medel-till grovkornig grus gnugga Föreningen används för svårare repor, ta bort oxidation och ta bort klarlack och färg från ett fordon. Gnugga förening av något grus kan användas för hand, tillämpad på en trasa i en mjuk cirkulär rörelse. En annan tillämpning är att använda en slipmaskin. Applicera gnugga föreningen på slipplattor och polera.

Fördelar

Ommålning en bil tar mycket tid och pengar som många bilägare inte kan och inte vill spendera. Det är också motverkande för små, mindre repor. Gnugga föreningen är en skråma remover i en burk, reparera skadan utan att behöva en hel lack. Dessutom, tar bort den förening oxidation som annars skulle rost ut kroppen av fordonet.

Identifiering

Rubbing förening är ett vax-liknande substans som känns kornig, beroende på grus. Grövre grus känns mer detaljerad än fint korn, vilket känns mer vaxliknande. Det är oftast paketerat i en grund burk och är producerad av de företag som tillverkar automatiska vax.


Relaterade artiklar


hur man byter en oljetätning på en bil
hur man byter en dragstång slutar geo metro
hur man söker slitage eller sprickor på bälten i en Saturn Vue
hur man byter Värmeslangarna i ett kvicksilver bybo
hur man håller insidan av bilen ren
hur man inspektera för däck defekter i en VW Beetle
hur man inspektera drivlinan i en Toyota Highlander
hur du kontrollerar lufttrycket i däcken
hur du fyller i vätskan Vindrutespolare i en Mitsubishi 3000GT
hur man byter en dragstång slutar Toyota Camry