om att måla bilar

om att måla bilar

Måleriet en bil är ett bra sätt att avsluta ett jobb kropp reparera eller återställa ett förlorat blankt utseende för att få tillbaka det vackra ser du blev kär i. Dock har bil målning gått utanför målet att göra din bil står ut som ny, det kan också släppa lös konstnären i dig att uttrycka dig i världen, en väg åt gången

Du behöver:
bil. .
Winter.
Instruktionsbok.
Bil Survival Kit.

Funktion

Måleri bilen själv kräver några försiktiga steg. Tvätta och rengör karossen helt med tvål och vatten. Applicera ett lager vax-fett remover för att se det inte finns damm eller smuts hänger på kroppsytan. Slipa kroppen till en jämn yta med sandpapper. Tvätta bilen igen och låt den torka. Använd maskeringstejp och tidningspapper masken trim, glas, strålkastare, sidospeglar, lampor och områden som behöver skyddas från färg. Applicera ett lager primer för att hjälpa den nya färgen fäster kroppsytan. Låt torka och slipa ner till en jämn yta. Lägg på två lager färg med 15-minuters intervall i mellan och låt färgen torka i 2 timmar. Slutligen, fäst tre lager klarlack med 15 minuter intervaller i mellan och låt färgen torka i 2 timmar.

Överväganden

Bil målning bör ske i ett slutet och varma rum för att skydda färsk färg på kroppen från vind och damm. Innan du börjar, för att blöta golvet med färskvatten hjälp fälla damm som kan komma att flyta omkring i rummet så mycket som möjligt. Använd skyddsglasögon och munskydd för att förhindra inandning sprayfärg. Också bära långärmade skjortor och latexhandskar för att hålla färgen från huden.

Funktioner

billack kan bli riktigt knepigt att fungera, även om du arbetar inomhus, bort från vind och trafik smog. Dust tenderar att finna sin väg och envist hålla fast färsk färg. För att lösa detta problem, många auto målare använder en kabel till jord ramen för de fordon som de är på väg att måla på en grund i byggnaden, som en elektrisk låda på väggen. Detta trick hjälper till att hålla damm fastnar i färgen

Varning

För att bevara det nya utseendet av kroppen måla, tvätta bilen med mjuk vatten för att undvika kontaminering av nya färgen med mineraler. Tvätta bilen med en lämplig polish eller schampo, vax bilen regelbundet efter en tvätt för att hålla smuts från att hitta sin väg in i strukturen på ny färg och vax din bil under en het sol, eller du kommer missfärgat den nya färgen.

Typer

Du kan klä din bil med en ny, tillfällig lack för en speciell händelse. Ett tyskt företag är att marknadsföra sina egna tillfälliga billack-kallade foliacar-som du kan använda utan att behöva ta bort den ursprungliga färgen. Och du kan gå tillbaka till föregående måla på din bil när du vill. Och om du är den artistiska typen, kan du använda billack att omvandla kroppen av ditt fordon till en duk. Välj bara vad tema du vill och måla din konstnärliga verk (se Resurser nedan).


Relaterade artiklar


hur du tar bort en envis lugnut
Felsökning tändsystemet i en Mercury Cougar
hur du tar bort en bricka metall återförsäljare på din bil
hur man stämma upp en 1999 Jeep Grand Cherokee
hur man byter bakre signalljus i ett kvicksilver bybo
hur man rengör plast duschkabin
hur du justerar timingen i en Chrysler Town & Country
hur man byter en glödlampan i en Chrysler Town & Country
hur man byter en styrstag i en Nissan Altima
Hur påverkar hjulinställning ett fordon?