hur man installerar hasplåtar för ATV Honda Rincon

hur man installerar hasplåtar för ATV Honda Rincon

Honda Rincon Fyrhjulingar är en populär stil och en av de mest robusta ATV som finns idag. Rincons är bjudet av Honda. com som flaggskeppet i företagets ATV lineupen och en av de mest tekniskt avancerade terrängfordon på marknaden. Utrustad med Gpscape, en hi-tech navigationssystem och ett bälte mindre transmission är det svårt att hävda att Rincon inte är väl värt sitt relativt höga prislapp. Dock kommer alla fina teknik i världen inte att spara en ATV när en stor, taggiga berg smäller in i vevhuset när du går över ojämn terräng. Det är vad hasplåtar är till för. Skid plattor är plattor som passar på bildrutan i Rincon att skydda vevhuset från stenar och stockar. Stock Rincons kommer med dessa förinstallerade, men om du har köpt en eftermarknad hasplåt eller din cykel inte har en hasplåt installerad kommer denna artikel att gå igenom den enkla processen att installera en

Du behöver:
Ratchet set.
Hasplåt kit.


1.
Köp en hasplåt kit för din specifika modell cykel. Eftersom det finns olika motorstorlekar och år av produktion för Honda Rincon, det finns olika hasplåt kit, så att du får den rätta för din cykel.
2.
Med Ratchet, ta bort alla gamla bultar och den gamla hasplåten (om tillämpligt) från cykeln. Det finns normalt bara fyra skruvarna som håller plåten på plats i hörnen, så ta bort dessa och spara i fall du släpper /förlora en av de nya.
3.
Montera den nya kompaktlastare plattan på plats, och linje upp bulthålen på ramen med dem på hasplåten. Använd antingen de nya bultarna från din hasplåt kit eller de gamla bultarna du drog ut ur ramen för att dra åt nya hasplåten på plats. Kontrollera att allt är fint och tätt och tryck på leden!

Tips och varningar


 • Lägg lite blå Loctite på varje bult som du monterar hasplåt att se till att skruvarna inte arbeta sig loss under en åktur.
 • Var noga med att hålla bultarna uppradade vid installation av nya hasplåten, som av bara lite och korsgäng monteringshålet kan resultera i en stor huvudvärk senare.


 • Relaterade artiklar


  hur ändrar kupéfilter i en Jaguar X-Type
  hur man byter bakre signalljus i en Plymouth Voyager
  hur man byter en dragstång slutar Oldsmobile Alero
  Felsökning tändsystemet i en Hyundai Sonata
  Hur tar bort bilen polska repor från en bil?
  Hur påverkar vaxa bilens utseende?
  hur man tvättar bilen olja från en bil
  hur du fyller i vätskan Vindrutespolare i en Saturn Vue
  hur man skall avgöra den ideala däcktryck för en bil
  hur du justerar timing i en Chevy Cobalt