hur man gör bil organ byggsatser

hur man gör bil organ byggsatser

En bil body kit är något läggs till i en bils ytterramen att anpassa den. Vissa människor tror organ kit kan göra en bil säkrare genom att balansera ut det, medan andra tror att de kan göra dem mer aerodynamiska för bättre hastighet. Mestadels bilpaket hjälpa till att göra sitt fordon utseende unikt. Någon som vet hur man gör glasfiber eller polyuretan kroppsdelar kan skapa sina egna delar för bilpaket, men många auto utbudet butiker kan hjälpa dig att få delar till din egen bil body kit

Du behöver:. .
Bil
Winter.
Instruktionsbok.
Bil Survival Kit.


1.
Design eller besluta om en bakspoiler att installera på den bilens bagageutrymme. Dessa kan beställas från en yrkesorganisation butik eller skapat själv om du har tid och skicklighet. Polyuretan och glasfiber är de två val du har att skapa kroppsdelar så här. Du behöver också en stark lim på ändarna för att permanent montera spoiler på bakluckan.
2.
Skapa snygga främre och bakre stötfångare. Mer än någon annanstans, måste du veta måtten för vad bilen blir detaljerad. Vissa modeller från samma tillverkare kommer att vara liknande. Stötfångarna kommer också att göras av polyuretan eller glasfiber och kommer att ersätta beståndet stötfångare.
3.
Inkludera sidokjolar med kit. Dessa är bitar (gjorda av samma material som ovan) som fäster vid sidan fendrar och dörrar för att lägga till bilens utseende. Utformning, igen, är upp till din fantasi om du skapar den själv. Använd samma lim som med spoilers att fästa sidokjolarna till bilen.
4.
Titta in snygga fälgar och navkapslar. De mest populära mössor är ofta gjorda av krom och är konstruerade med tunna ekrar som låter dig se genom att hjulet eller innehålla spinnare att rotera även efter att bilen har stannat. Kontrollera att caps den passar hjulet och däck du bifogar dem till.
5.
Lager färg som kommer att lägga stil och känsla på bilens kaross. Glitter färger är mycket populära. Du behöver även primer att gälla innan lacken, tillsammans med slipverktyg för att ta bort den ursprungliga färgen från kroppen.
6.
Få gjort dekaler som kommer att ge en bil ett personligt touch. De kan vara så enkelt som ränder som går över huven, taket och bål eller längs sidorna. Eller så kan du skapa mer "bad boy" bilder som lågor eller dödskallar.

Tips och varningar


 • Body kits ofta innebär att ta bort delar lager fabriken från bilen. Bort och ersätta sådana pjäser oftast avslutar en garanti från tillverkaren.


 • Relaterade artiklar


  hur man gör byggsatser akut överlevnad för din bil
  hur man inspektera för däck defekter i en Nissan Sentra
  hur reparera en spricka motorblock
  hur man byter tändstift på en Dodge Durango
  hur man polera motorcykel aluminium
  hur du justerar timingen i en Chevy Impala
  Hur upprätthålla motorolja hjälpa till att hålla en motor i funktion?
  om vindrutan torkarblad
  hur man byter en läckande ventil Schrader på din bil däck
  hur du kontrollerar ditt transmissionsolja nivå