hur du tar bort motoreffekt fönster på en 1997 sunfire

hur du tar bort motoreffekt fönster på en 1997 sunfire

Kraften fönster Motorn är en liten elektrisk apparat det fungerar fönster på en bil. På 1997 Pontiac Sunfire, kan denna motor enkelt tas bort vid behov. Om du äger en bil och märker att fönstren inte går eller går långsammare än de borde, bör du överväga att ta bort det själv

Du behöver:. .
Skruvmejsel
Tape.
Wrench.
Borrmaskin.


1.
Ta av insidan av dörren med hjälp av en skruvmejsel genom att försiktigt ta bort skruvarna som håller dörren på plats. Du måste få innanför dörren för att hitta regulatorn nötter och motorn. Använd en skiftnyckel för att försiktigt ta bort regulatorn muttrarna som håller fönstret på plats.
2.
Se till att fönstret rullas upp hela vägen, och om det inte är, ge den en stark knuff för att se till att det är stängt. Placera därefter en rulle tejp runt kanterna på fönstret för att se till att den förblir stängd medan du fortsätter.
3.
Leta efter regulatorn elektriska kontaktdon och försiktigt loss den från systemet. Detta kan göras genom att ta bort kablarna som ansluter regulatorn på resten av bilen.
4.
Ta bort bultarna fönster regulator som håller regulatorn till fönstret. Dessa bultar är placerade på vardera sidan av regulatorn och du kan ta bort dem med hjälp av en skiftnyckel.
5.
Avlägsna nitar bifogas makten fönster regulator. Eftersom dessa nitar är starka, måste du använda en borrmaskin för att få dem på sin plats. När du gör det, bör befogenheten fönster regulator eller motor komma rätt ut genom dörren. Ge det ett bra drag att helt ta bort den.

Tips och varningar


 • När det osäker, kontakta din instruktionsbok eller ta bilen till en utbildad mekaniker. Du vill inte orsaka mer skada genom att tro att du kan göra det själv.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter skivbromsar fram i en Plymouth Voyager
  hur undersöka drivlina och CV stövlar i en Chrysler Sebring
  hur man byter bakre signalljus i en Nissan Sentra
  hur man byter en clockspring i en Chrysler Sebring
  hur man byter vindrutetorkare på en geo metro
  hur man byter bakre signalljus i en GMC Sierra
  hur man avgör om en bil luftfilter måste bytas
  Hur fungerar en hydraulisk koppling arbete?
  hur man dra en motor oljeavtappningspluggen
  hur man byter spänningsregulator i en Ford F-serie