Hur tar bort bilen polska repor från en bil?

Hur tar bort bilen polska repor från en bil?

Illusionen av Scratch Removal

En bil lack är faktiskt ett slipmedel som inte "ta bort" repor från ytan av en bil, utan snarare smälter resten av omgivningen att matcha. Till exempel, låt oss säga att du har en frisyr och barberaren var klumpig och råkar skära en liten del av ditt hår mycket kortare tid än resten av håret. Det skulle se dumt för dig att gå ut offentligt med detta utseende, så vad är dina alternativ? Du kan inte trolla få håret i det avsnittet att snabbt växa ut och matcha de omgivande hår, så du måste klippa resten av håret för att matcha det avsnittet. Samma princip gäller för bil polish.

Hur bilen polska verk

Mest bil lack är utformade med små mängder av grus inbäddade i formeln. Detta grus faktiskt kommer slita bort minsta lager av färg. Det kan tyckas av denna beskrivning att polera din bil skulle vara det sista du skulle vilja göra, men det är faktiskt bra på fordonet. De lager av färg är så obetydlig att det skulle ta många, många lack till negativt påverka utseendet på finish. Dock bör mer slitande lacken användas sparsamt.

Nästa generation polska

Det finns viss bil lack som "ta bort" repor på ett något annorlunda sätt. Du kanske har sett dessa typer av lack som annonseras på TV med att skäggiga karl som verkar vara go-to guy för alla fantastiska $ 19,95 uppfinning. Dessa lack kombinera faktiskt de traditionella slipmedel en beläggning av vax, så att du både kan polera bilen och skydda det från ytterligare oxidering och repor i ett enkelt steg.


Relaterade artiklar


hur man byter en dragstång slutar ford mustang
motorcykel reparation tips
Felsökning bränslesystemet i en saturn ion
hur du justerar timing i en Mitsubishi Galant
hur man gör en bil grön
hur man leta efter slitage eller sprickor på bälten i en Chrysler Town & Country
hur man byter bakre signalljus i en Cheva Silverado
hur man byter luftfilter på en Suzuki självkänsla
hur man byter skivbromsar fram i en Cheva lavin
Felsökning tändsystemet i en Pontiac Bonneville