Hur täcker en instrumentpanel skydda en bil instrumentpanel?

Hur täcker en instrumentpanel skydda en bil instrumentpanel?

Dashboard Cover Basics

Dashboard täcker minska solens skadeverkningar, minska bländning och reflekteras värmen och även öka den övergripande utseendet på din fordonets interiör. Genom att montera bekvämt över en auto instrumentbräda, täcker dessa skydda dem från damm och smuts, samt skadliga ultravioletta strålar som kan orsaka missfärgning och sprickbildning.

Plockning en Dashboard Omslag

Skyddande instrumentbrädan omfattar, som vanligtvis kostar mindre än $ 100, kommer i en mängd olika material såsom gjuten plast och velour. Dashboard täcker kan anpassas med designern tryck, neon-ljus gränser och broderade logotyper eller meddelanden. Se till att du väljer en instrumentpanel täck med en bra garanti.

Installera en Dashboard Omslag

En dashboard täcka passform är mycket viktigt så se till att du köpa en som är enkel att installera. Börja med att rengöra instrumentbrädan med milt diskmedel och en fuktig svamp. Värm instrumentbrädan lockets tyg med en hårtork så att det överensstämmer med konturerna av bilens instrumentbräda. Kontrollera att locket inte skymmer någon manöverkontakter och att dess utskärningar radas upp just med avfrostning ventilerna. Placera fäste remsor på strategiska platser längs streck och sedan sätta på instrumentpanelen locket på plats.


Relaterade artiklar


hur du kontrollerar ditt transmissionsolja nivå
Felsökning av avgassystemet i en Cheva Silverado
hur man inspektera drivlinan i en ford explorer
hur man smörja motorcykeldelar
Hur skyddar vaxa en bil?
hur man byter skivbromsar fram i en Toyota Tacoma
hur man återställer lätt byta olja på GMS, Chevrolet
hur man rengör auto glas
hur man byter värmaren kärna i en VW Passat
hur man byter gaffel sälar