Hur en bils strålkastare arbete?

Hur en bils strålkastare arbete?

manuellt

En bils strålkastare drivs och kontrolleras manuellt inifrån den egna bilen. En strålkastare switch, som normalt finns på instrumentbrädan eller blinkers switch, reläer en elektrisk signal från bilbatteriet direkt till strålkastarna själva. När strålkastare omkopplare är aktiverad, är en elektrisk connnection öppnas och elektricitet flödar fritt bilda bilbatteri till strålkastarna.

glödlampan och boende

Varje enskild bil strålkastare ligger i en strålkastare bostäder, som normalt är förankrad till grillen på en bil. En bil strålkastare, vilket egentligen är en jätte glödlampa, normalt täckt med en speciell typ av glas och /eller plast som ytterligare belyser ljusstyrkan för varje ljus. De flesta bilstrålkastare är halogenstrålkastare, som är kraftfulla strålkastare med särskilda antireflexbehandlat egenskaper.

Headlight Inställningar

Bil strålkastare kan köras på olika uteffekter. De flesta bilstrålkastare kommer med tre grundläggande effektnivåer: regelbunden balkar, balkar och halvljus (parkering balkar). Varje enskild effekt verkar inom samma strålkastare. Men driver Helljusassistent inställning, som är den mest kraftfulla, via en speciell uppsättning av glödlampor som ligger inom de viktigaste strålkastare enhet. De återstående strålkastare Energialternativ använda samma uppsättning av glödlampor.

Headlight Justeringar

För en bils strålkastare fungera korrekt är det absolut nödvändigt att de positionerade för att belysa så mycket av vägbanan framför en bil som möjligt . Alla strålkastare har ställskruvar på strålkastare lagerhus. Dessa justeringar inställningarna gör att läget för strålkastarna-deras vinkel liksom vinkeln på ljusstrålar-justeras.


Relaterade artiklar


Felsökning tändsystemet i en Hyundai Sonata
hur undersöka drivlina och CV stövlar i en Chevy Impala
hur man byter bakre signalljus i en Mercury Cougar
Hur fungerar en bils färg chip?
hur man får i en låst bil
hur man byter en dragstång slutar Chrysler Sebring
hur man byter värmaren kärna i en Chevy Camaro
hur man inspektera drivlinan i en Chrysler Town & Country
hur man sparar pengar att köpa ett batteri för ditt fordon
hur man byter en glödlampan i en geo tracker