hur reparera sälar rv fönster

hur reparera sälar rv fönster

En snabb genomgång av RV fönster sigill reparation utan att ta bort ramen! Har du läckande fönster? ! Kolla

Du behöver:.
Silikon täta
Drevning pistol.
rakblad.
tvättsprit.
maskeringstejp.
gummihandskar (valfritt)


1
förebyggande:. . ! Du kan förhindra läckage från att skada din RV genom att fånga och åtgärdar dem tidigt! Varje gång det regnar, Sök efter läckande RV Windows. Varje gång du tvättar din RV eller varje gång det regnar, göra en inspektion efter läckor i dina fönster. Det är också bra att ta en titt på regnet hängrännor och rensar dem om det behövs. De dräneringshål finns på utsidan av fönstret längs den nedre kanten av trim eller gjutning som håller i fönstret.
2.
Bestäm först vilket fönster läcker det värsta och börja där . Med hjälp av rakblad, ta bort så mycket av den befintliga fogtätning runt utsidan av fönsterkarmen. Se till att inte repa eller skära i sidospår!
3.
Använda gnugga alkohol, rengör hela området runt ramen. Du vill gnugga bort så mycket smuts som möjligt innan det fastställs din täta.
4.
Använd maskeringstejp för att tejpen ett område ungefär 1 /8 tum bort från fönstret ram. Det är en bra idé att täcka ramen med tejp och eftersom denna process tenderar att vara kladdigt.
5.
Förbered fogtätning pistol för att användas genom att kapa toppen på stick av vid första snäpp för att skapa en liten, kontrollerbar pärla. Punktera inre folieförseglingen och placera Stick i Drevning pistolen.
6.
Börja med om en pärla längs en kant i fönsterramen. Därefter, med handskar, använd din fingerspets för att "pusha" täta i globlinjen på ramen och fylla ut eventuella hål. Lägg en andra sträng ovanpå den första, den här gången bara trycka lätt att släta och form.
7.
Vänta hela 24 timmar för täta att hårdna. Använd sedan rakblad för att skära genom något av fogtätning som kan ha fått på bandet över ramen. Om inte, kan du slita upp några av de silikon när du försöker och ta bort tejpen!

Tips och varningar


 • Försök att ta bort så mycket av den gamla fogtätning som möjligt.
 • tvättsprit ska rengöra och även delvis lösa upp alla äldre tjära bygger täta.
 • Betygsätt artikeln och lägga mig som en vän!


 • Relaterade artiklar


  hur man stämma upp en Jeep Wrangler
  Så lägger en annons för att sälja en bil på nätet
  hur man byter en dragstång slutar Pontiac Grand Prix
  Hur en ny måleri framträdanden byta jobb?
  hur man kan förhindra att en bil blir stulen
  hur du fyller i vätskan Vindrutespolare i en Mitsubishi Galant
  hur man söker slitage eller sprickor på bälten i en Toyota Tacoma
  hur man byter bakre signalljus i en Chrysler Town & Country
  om hydrauliska kopplingar
  Felsökning tändsystemet i en VW Beetle