hur man väljer en mekaniker

hur man väljer en mekaniker

Din bil handlar upp och du behöver en mekaniker omedelbart. Medan du har en miljard alternativ för att hitta ett mekaniker, är den större frågan hur man inte ska bli lurade i processen att få ditt fordon fast. Så här hittar den perfekta mekaniker för dig
1.
Fråga runt och se om familj, vänner eller arbetskamrater har några trovärdiga mekanik att de kan dela namn med dig. Ibland blir detta återförsäljaravtal garage och andra är det Jim (eller Jane) som bor på gatan.
2.
Om du har ett stort jobb och det är en stor summa pengar, anser shoppa runt för bästa mekaniker för jobbet. Ibland ditt vanliga mekaniker bara inte passa räkningen och du behöver en annan åsikt!
3.
Om du föredrar återförsäljare garage och mekanik, kolla på Internet för att se vilken återförsäljare har den bästa servicen . Vanligtvis dessa garage med dålig service är skrivna upp negativt snabbt!
4.
Om du fastnar på vägen, inte vara fnissade till en viss garage eller mekaniker av bärgningsbil. inte bara är du som betalar dem, men de kast från garaget också. Se till att du går till en mekaniker som du vill.
5.
När du får en uppskattning personligen, be mekanikern att visa dig frågorna. Få en känsla för att se om denna person gillar sitt arbete eller bara har ett jobb. Om de är "för upptagen" för att visa dig, då överväga alternativ för att gå vidare eftersom de lätt kan packa fakturan.

tips och varningar


 • När du får en mekaniker och tillåta ett jobb, på fakturan de ger du skriver "Jag bara accepterar att betala för detta jobb och upp till mängden (ange beloppet). Detta kommer inte att ålägga dig för arbete som du inte tillåter det.
 • Olje-och glidmedel företag stor göra förändra vätskor, men tänk om du väljer att göra dem till dina mekanik som de är specialiserade på endast ett område av utbildning.


 • Relaterade artiklar


  installera motorcykel grepp
  hur mycket pengar är det att detalj din bil?
  hur snabbt tina din bil fönstret bil front
  hur man gör däck håller längre
  hur man söker slitage eller sprickor på bälten i en Mercury Cougar
  hur ändrar kupéfilter i en Jaguar X-Type
  hur du justerar timingen i en Toyota Tacoma
  hur man byter en dragstång slutar Hyundai Santa Fe
  hur du tar bort rost från krom på din bil
  Felsökning tändsystemet i en Dodge Caravan