hur man överlever efter Zombie Apocalypse # 18 byta däck

hur man överlever efter Zombie Apocalypse # 18 byta däck

Alla vet att det kommer att bli en apokalyps. Om det inte är zombies (och egentligen, varför skulle det inte vara zombies?) Kommer det att bli något. Få människor kommer att överleva den första vågen av förstörelse. De som inte bör utarbetas. Det finns saker du kommer att få veta för att överleva. Jag kan inte lära dig dem alla, men jag kan ge dig ett försprång.

Även om detta kan man inte tycks passa in i min "zombie" motiv vid första anblicken, jag vill att du ska överväga att få en punktering medan vi flydde zombies. Det kan hända. Du måste veta hur man ändrar den om den situationen uppstår

Du behöver:. .
Reservhjul
Jack.
Rörtång.
  Även kallad en 4-vägs.
.


1.
Börja med att räkna ut om bilen har en navkapsel eller inte. Om den gör det, idiot som sucker bort därifrån. (Vissa navkapslar ger tillträde till muttrarna, men de flesta gör det inte. )
2.
Hitta rätt storlek på din 4-vägs, den minsta storlek som fortfarande kommer att passa runt klacken nötter. Väl på muttrarna, lossa dem. Ta inte bort dem, bara lossa dem.
3.
flesta bilar har olika ställen att placera uttaget. Mycket få bilar som är exakt lika på detta sätt. Din bil Handledningen bör ha ett diagram som talar om var du ska placera domkraften. Jag skulle räkna att en del ut just nu, så att du inte söker efter det senare, när du har bråttom.
4.
När du har domkraften på plats, Jack bilen upp. Se till att du jack bilen upp tillräckligt högt att du har tillräckligt med avslut för att sätta extra på. Kom ihåg att däcket du tar bort platt, din fritid är det inte. Åh gud, jag hoppas det inte är. Iaf.
5.
Ta muttrarna resten av vägen bort. Sätt dem någonstans där man kan hitta dem snabbt. Du kommer att använda dem för att hålla reservdelar på. Dra däcket direkt mot dig och det borde lossna. En liten not, enligt min personliga erfarenhet av däckbyte, bara ibland däcket fastnar och inte vill lossna. Jag har upptäckt att sparka mot utsidan av fälgen (det är metalldelen däcket är på) vanligtvis gör susen för mig.
6.
Sätt reservdäcket i stället för den flata. Detta kan faktiskt få svårt att rada upp de hål där tjänster för muttrarna kommer att gå igenom fälgen. Bara ta din tid och se till att du rada upp dem ordentligt första gången.
Nu sätter muttrarna igen och dra åt dem. Inte hela vägen, men tillräckligt bra att däcket inte kommer att halka och flytta runt när du unjack (är det ens ett ord? Sänk domkraften, vad sägs om det?) Bilen.
7.
Sänk domkraften på bilen, och dra åt muttrarna resten av vägen bort. Där, du är allt gjort. Nu, ut därifrån, medan det finns fortfarande tid.

Tips och varningar


 • Om muttrarna inte kommer att vända, kan du prova att använda vad som kallas en " ; fuskare rör ". En fuskare röret är bara ett rör som passar över ena änden av de fyra sätt som ger dig extra hävstång. Du vet, om stående på det inte fungerar.
 • En bil kan halka av Jack, och om du har något under den, kommer den att krossas. Inklusive dig. Titta var du är hela tiden, och vara försiktig med detta.


 • Relaterade artiklar


  hur man vet hur gammal din nya däck verkligen är
  Felsökning avgassystemet i en Mercury Cougar
  hur man byter fläkt i en Chrysler Town & Country
  hur man kan kontrollera och fylla på en överföring fall i en Cheva Silverado
  hur man dra ett oljefilter
  hur man undviker att bli lurade av din mekaniker.
  Hur fungerar en motorcykel motor?
  hur man söker slitage eller sprickor på bälten i en Plymouth neon
  hur du justerar timingen i en Toyota Tacoma
  hur du justerar timing i en Nissan Sentra